ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επιμελητήριο Έβρου: Ονοματοδοσία αίθουσας συνεδρίων «Νικόλαος Ι. Δαστερίδης»

Επιμελητήριο Έβρου: Ονοματοδοσία αίθουσας συνεδρίων «Νικόλαος Ι. Δαστερίδης»
Η συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος ήταν η πρώτη εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα συνεδρίων του 3ου ορόφου του Επιμελητηρίου Έβρου, αμέσως μόλις αυτή απέκτησε το όνομα του Επίτιμου Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου κου Νικόλαου Ι. Δαστερίδη.

Η τελετή της ονοματοδοσίας της αίθουσας έγινε το πρωί του Σαββάτου 13 Μαΐου (όπως και η συνεδρίαση της ΔΕ της ΚΕΕΕ) και ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο της 19ης Διεθνούς Εμπορικής Έκθεσης alexpo 2023.


Ο Νίκος Δαστερίδης υπηρέτησε στο Επιμελητήριο Έβρου ως πρόεδρος την περίοδο 1993-2010 και εργάστηκε σκληρά τόσο για το ίδιο το Επιμελητήριο, αλλά και για την επιχειρηματική κοινότητα και την τοπική κοινωνία συνολικά. Επί των ημερών του σχεδιάστηκε και ανεγέρθηκε το σύγχρονο κτίριο που φιλοξενεί τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Έβρου, ενώ το όνομά του συγκαταλέγεται σε πλήθος επιτροπών και φορέων που οι εργασίες τους συνετέλεσαν στην ενίσχυση της αναπτυξιακής πορείας του Έβρου και της Θράκης.


Η τελετή της ονοματοδοσίας έγινε σε κλίμα συγκίνησης παρόντος φυσικά του ίδιου του κου Δαστερίδη και μελών της στενής και της ευρύτερης οικογένειας του καθώς και του Προέδρου της ΚΕΕΕ κου Ιωάννη Μασούτη και των μελών της Διοικητικής Επιτροπής.


Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γενικός Γραμματέας της ΚΕΕΕ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Νίκος Αγγελίδης που μοιράστηκαν με το κοινό τις κοινές τους εμπειρίες με τον κ. Δαστερίδη καθώς όλοι υπηρέτησαν και υπηρετούν τον επιμελητηριακό θεσμό επί μακρόν.


Ο κ. Δαστερίδης με τη σειρά του, χαιρετίζοντας συγκινημένος την εκδήλωση, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Έβρου, επανέλαβε την αγωνία του για το μέλλον της περιοχής μας καλώντας όλους και όλες να μην χάνουν την εργατικότητά τους και τη διάθεσή τους για προσφορά, ώστε ο Έβρος και η Θράκη να κινούνται ανοδικά και με προσανατολισμό την ανάπτυξη και την ευημερία.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video