ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Η θεατρική ομάδα του ΤΕΕΠΗ ΔΠΘ «Κιβωτός Ονείρου» παρουσιάζει τον «Οδυσσεβάχ»

Αλεξανδρούπολη: Η θεατρική ομάδα του ΤΕΕΠΗ ΔΠΘ «Κιβωτός Ονείρου» παρουσιάζει την παράσταση «Οδυσσεβάχ»
Η θεατρική ομάδα του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία του ΔΠΘ «Κιβωτός Ονείρου» μας καλεί στην παράσταση «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου, την Τετάρτη 17 και Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 στις 19:30, στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2023».

Καλώς να ορίσετε για να δείτε τις περιπέτειες του Οδυσσεβάχ και των συντρόφων του καθώς επιστρέφουν πίσω στην πατρίδα τους, την Ιθαγδάτη. Το ταξίδι φαίνεται να είναι δύσκολο και η αναμέτρησή τους με το Δρακοκύκλωπα, τους Λωτοφάγους, τις Σειρήνες, την Κιρκίλα, την Γοργόνα το κάνει ακόμα δυσκολότερο. Θα καταφέρουν οι ήρωες μας να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό;

Σκηνοθεσία - Διδασκαλία: Μυρσίνη Λαντζουράκη.

Παίζουν: Γιαμακίδου Έλενα, Γεωργαντζά Κατερίνα, Γιακουβή Νάσια, Δαλαγκόζη Ανθή, Δούλη Μελίνα, Καρυπίδου Βικτώρια, Κατσούλη Κωνσταντίνα, Κώσταρου Κική, Μάτσκου Χαρά, Μητροπούλου Τένια, Μοκαΐτη Φανή, Μωρρές Χρήστος, Νικολαΐδου Δέσποινα, Σαμουρδάνη Μαρία, Σαμουρκασίδου Πένη, Σδράκα Μάρω, Στεφανόπουλος Βασίλης, Στεφανοπούλου Αθανασία, Τερτλίδου Μυρτώ, Τρίχα Νάνσυ, Ωραιοπούλου Ιουλία.

Είσοδος ελεύθερη!
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video