ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η ομάδα των ΕΠΑΣ Μαθητείας Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης για το "ΡΕΒΥΔΩΡ”

Η ομάδα των ΕΠΑΣ Μαθητείας Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης για το "ΡΕΒΥΔΩΡ”
Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς της ομάδας των ΕΠΑΣ Μαθητείας Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης που συμμετέχουν στον Πανελλαδικό διαγωνισμό «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2023» υποδέχτηκαν στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης και ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Βουρδόλης.

Η ομάδα που συμμετείχε ήδη στον διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της JA Greece που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 31/3/2023, εκπροσωπώντας συνολικά 100 σπουδαστές και 7 εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο project, κατάφερε και διακρίθηκε κατακτώντας την 6η θέση από τις 33 ομάδες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό.


Το φυτικό επαναστατικό καινοτόμο προϊόν με την ονομασία "ΡΕΒΥΔΩΡ" που παρουσίασαν, έκλεψε όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά απέσπασε και τις καλύτερες κριτικές ως μοναδική πρόταση καινοτόμου ιδέας πανελλαδικά από τις ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ, δίνοντας στην ομάδα το εισιτήριο για τη συμμετοχή τους στον Πανελλήνιο διαγωνισμό «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2023» που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Πέμπτη 18/5/2023 στον χώρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Το προϊόν "ΡΕΒΥΔΩΡ" είναι ένα υποκατάστατο του αυγού, vegan's choice με βάση του το ρεβυθόζουμο και προορίζεται για χρήση στην αρτοποιία, ζαχαροπλαστική και τη μαγειρική τέχνη. Η καινοτόμος ιδέα ανήκει στους σπουδαστές και τους καθηγητές των ΕΠ.ΑΣ. Μαθητείας ΔΥΠΑ Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης, οι οποίοι συνεργάστηκαν και εργάστηκαν δημιουργώντας ένα καινοτόμο προϊόν στην κυριολεξία από το μηδέν! Πειραματίστηκαν, δοκίμασαν και πέτυχαν να έχουν ένα προϊόν που είναι σχεδόν έτοιμο να τοποθετηθεί στο ράφι της αγοράς.


Ο Δήμαρχος συνεχάρη τα παιδιά για την εφευρετικότητα, τη δημιουργικότητα και το πάθος τους και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη συμμετοχή τους διαγωνισμό «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2023» που θα πραγματοποιηθεί στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 18/5/2023, στον οποίο η ομάδα ταξιδεύει με την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της SKY Express Airlines.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video