ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Διδυμοτείχου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Διδυμοτείχου
Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διδυμοτείχου, διά ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Ανακοινώσεις από τον κ. Πρόεδρο.
Ανακοινώσεις από τον κ. Δήμαρχο.
Ανακοινώσεις - προτάσεις - ερωτήσεις από τους Δημοτικούς Συμβούλους.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έκδοση ψηφίσματος ενάντια στην υπαγωγή των ΔΕΥΑ στον έλεγχο και την εποπτεία της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων Ενέργειας και Υδάτων, (πρώην Ρ.Α.Ε.).
Εισηγητής κ. Τσιλίκας

2. Έγκριση εισόδου - εξόδου εγκατάστασης ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΟΣ, σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας ΟΔΓΕ, εκτάσεως 70.562,00 τ.μ. στην εκτός σχεδίου περιοχή του ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΥΦΟΒΟΥΝΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ 1933 Ν. ΕΒΡΟΥ, του Δήμου Διδυμοτείχου.
Εισηγητής κ. Ζαρκάδης

3. Έγκριση 1ου Συγκριτικού Πίνακα της Μελέτης “ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΩΝ” του Δήμου Διδυμοτείχου (ανάδοχος Παπαντωνίου Γεώργιος).
Εισηγητής κ. Ζαρκάδης

4. Έγκριση 1ου Συγκριτικού Πίνακα της Μελέτης “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΣΑΑΚΙΟΥ” του Δήμου Διδυμοτείχου (ανάδοχος Γ. Δελλούδης & ΣΙΑ Ε.Ε. - Παπαντωνίου Γεώργιος).
Εισηγητής κ. Ζαρκάδης

5. Επί αιτήσεων των Αθλητικών Συλλόγων για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης.
Εισηγητής κ. Τσιμπανλιώτης

6. Επί αιτήσεων των Πολιτιστικών Συλλόγων για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης.
Εισηγητής κ. Τσιμπανλιώτης

7. Επαναδημοπράτηση μίσθωσης αγροτεμαχίων στην Κοινότητα Ελαφοχωρίου.
Εισηγητής κ. Τσιμπανλιώτης

8. Επαναδημοπράτηση μίσθωσης αγροτεμαχίων στην Κοινότητα Δόξας.
Εισηγητής κ. Τσιμπανλιώτης
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video