ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εορτασμός Αγίου Γεωργίου σε στρατόπεδα του Έβρου

Εορτασμός του Αγίου Γεωργίου σε στρατόπεδα του Έβρου
Η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ» ανακοινώνει ότι την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ., στο πλαίσιο του εορτασμού της μνήμης του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς (πλην Πυροβολικού) θα πραγματοποιηθεί επίσημη Δοξολογία και έκθεση οπλικών συστημάτων - μέσων, στο Στρατόπεδο «ΥΠΛΓΟΥ (ΠΖ) ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗ» στην Αλεξανδρούπολη.

Η τελετή θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

Από τη XVI Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 θα εορτασθεί η μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς.

Ο φετινός εορτασμός θα περιλάβει, θρησκευτικές τελετές εντός των Στρατοπέδων και οργάνωση εκθέσεων - επιδείξεων οπλικών συστημάτων και μέσων, όπως παρακάτω:
  1. Στο στρατόπεδο «ΣΧΗ (ΠΖ) ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ» στο χωριό Λαγός (από 11:40 έως 13:30).
  2. Στο στρατόπεδο «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΗ» στο χωριό Καβύλη (από 11:40 έως 13:30).
  3. Στο στρατόπεδο «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΥΔΑ» στο χωριό Πλάτη (από 10:40 έως 12:30).

Στις παραπάνω εκδηλώσεις η είσοδος για το κοινό και τους μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι ελεύθερη.

Η 50η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία «ΆΨΟΣ», ανακοινώνει ότι την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί επίσημος εορτασμός του Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς (πλην Πυροβολικού) στο Στρατόπεδο «ΜΗΛΙ∆ΩΝΗ» στο Σουφλί. Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων θα τελεστεί Δοξολογία και έκθεση - επίδειξη οπλικών συστημάτων και μέσων.

Στον εορτασμό έχουν προσκληθεί και θα παραστούν οι τοπικές - θρησκευτικές αρχές και κάτοικοι της περιοχής.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video