ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έτοιμος για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης (;) ο Δημήτρης Πέτροβιτς

Έτοιμος... για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης (;) ο Δημήτρης Πέτροβιτς
Μέσω μιας αινιγματικής ανάρτησης που κοινοποίησε στο Facebook ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς δηλώνει: «Είμαστε έτοιμοι! Προχωράμε μαζί, για να πάμε τον τόπο μας μπροστά!».

Ίσως η φωτογραφία του Δημήτρη Πέτροβιτς, με φόντο τον Φάρο της Αλεξανδρούπολης, σε συνδυασμό με την ετοιμότητα την οποία δηλώνει «για να πάμε τον τόπο μας μπροστά», προδιαγράφουν τις επόμενες πολιτικές κινήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, που σχετίζεται και με την έντονη φημολογία των τελευταίων μηνών, που θέλει τον κ. Πέτροβιτς να διεκδικεί τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.


Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον του Δημήτρη Πέτροβιτς, ο ίδιος διαμηνύει σε στενούς του συνομιλητές ότι κλείνει ο κύκλος του στον β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, που υπηρετεί εδώ και 13 χρόνια, και δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει πλέον τον Δήμο Αλεξανδρούπολης στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.  

Όπως όλα δείχνουν, η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Πέτροβιτς για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης αναμένεται αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα και σίγουρα η υποψηφιότητά του προβληματίζει τις άλλες δημοτικές παρατάξεις και κυρίως την παράταξη του δημάρχου Γιάννη Ζαμποούκη που θα έχει ακόμη έναν αντίπαλο και μάλιστα ισχυρό.

Και θα προβληματίσει ιδιαίτερα τους συνυποψηφίους του διότι ο Δημήτρης Πέτροβιτς, εκτός από τη μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία που έχει, είναι ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο, στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές σαν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος είχε λάβει πάνω από 10.000 σταυρούς (6.000 στο Δήμο Αλεξανδρούπολης), ενώ σε πρόσφατη δημοσκόπηση «παίζει» πολύ ψηλά, παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει δηλώσει επίσημα την επιθυμία του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.


Ποιος είναι ο Δημήτρης Πέτροβιτς

Ο Δημήτρης Πέτροβιτς, γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και σπούδασε Δημοσιογραφία στην Αθήνα, από όπου αποφοίτησε με υποτροφία.

Από το 1986 και μετά την στρατιωτική του θητεία, έχει εργαστεί ως ανταποκριτής στη Θράκη σε πολλές αθηναϊκές εφημερίδες (Καθημερινή, Ελεύθερος Τύπος, Απογευματινή, Έθνος, Αδέσμευτος Τύπος, Ελεύθερος, Μεσημβρινή, Βραδινή), για το Διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Associated Press και για το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Παράλληλα, εργάστηκε σε τοπικές εφημερίδες (Επαρχιακός Τύπος, Ελεύθερη Θράκη, Μαχητής), σε ραδιοφωνικούς σταθμούς (ΕΡΑ Ορεστιάδας, Κομοτηνής) και σε τηλεοπτικούς σταθμούς (ΕΡΤΑ, ΘΡΑΚΗΝΕΤ) ως Διευθυντής Ειδήσεων και συντονιστής πολιτικών εκπομπών. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας - Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (IFJ). Το 2004, τιμήθηκε με το Βραβείο Δημοσιογραφίας από το Ίδρυμα Μπότση, για την ανάδειξη θεμάτων της Θράκης και τη συμβολή του στην αναβάθμιση του Τύπου της ακριτικής Ελλάδας.

Επίσης διετέλεσε υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Εθνικού Ιδρύματος Παλιννοστούντων Ομογενών Ελλήνων στη Θράκη και Συντονιστής του Γραφείου Ενημέρωσης του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το 2010 εξελέγη Περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό Περιφερειακή Αναγέννηση (Γιώργος Παυλίδης) και διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού - Τουρισμού και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το 2014 εξελέγη με το συνδυασμό του Γιώργου Παυλίδη Αντιπεριφερειάρχης Έβρου. Στις εκλογές του 2019, με το συνδυασμό Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση του Χρήστου Μέτιου εξελέγη πρώτος σε ψήφους Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με 10.003 σταυρούς προτίμησης, αναλαμβάνοντας εκ νέου τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου.

Από το 2014 έως το 2021 διετέλεσε παράλληλα Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και από το 2016 έως το 2022 αναπληρωτής Περιφερειάρχης.

Από το 2012 έως σήμερα είναι μέλος της Ελληνικής Εθνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών (COR) και από το 2019 μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ).

Στην κοινωνική του δραστηριότητα μεταξύ άλλων διετέλεσε ιδρυτικό στέλεχος και πρώτος πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου «ΚΙΒΩΤΟΣ» (2006-2008) και του παραρτήματος AHEPA (τμήμα HJ21 Δημόκριτος Αλεξανδρούπολης 2012-2013), καθώς και μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος (2013-2015).

Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video