ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δήμος Ορεστιάδας: Χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση ζημιών κτιρίων από τις πλημμύρες του Ιουνίου

Δήμος Ορεστιάδας: Χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση ζημιών κτιρίων από τις πλημμύρες του Ιουνίου 2022
Παρακαλούνται οι κάτοικοι του Δήμου Ορεστιάδας οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες ή διαχειριστές κτιρίων (οικίες και βοηθητικοί ή αποθηκευτικοί χώροι) τα οποία υπέστησαν ζημιές από τις πλημμύρες της 11ης Ιουνίου 2022 και επιθυμούν τον έλεγχο και την έκδοση έκθεσης αυτοψίας για τη χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής για την επισκευή ή ανακατασκευή του κτιρίου τους, να υποβάλλουν Αίτημα με συστημένη επιστολή προς την Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Βορείου Ελλάδος - Δ.Α.Ε.Φ.Κ. - ΒΕ, (Ταχ. διεύθυνση: Ναυαρίνου 28 Τ.Κ.: 551 31 Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, Τηλέφωνα: 2310-428448, 2310-421585, e-mail: daefkbe@ggde.gr) μέχρι 12-07-2023 συνοδευόμενο από Τίτλο ιδιοκτησίας, οδοιπορικό σκαρίφημα και φωτογραφίες του πληγέντος κτιρίου. Οι φωτογραφίες θα φέρουν το όνομα και την υπογραφή του ιδιοκτήτη.
 
Η Στεγαστική Συνδρομή στους τελικούς δικαιούχους συνίσταται από 60% Δωρεάν Κρατική Αρωγή που χορηγείται από τη Δ.Α.Ε.Φ.Κ. και 40% Άτοκο Δάνειο από τα πιστωτικά ιδρύματα.

Δικαίωμα υποβολής δικαιολογητικών έχουν οι κάτοικοι των κοινοτήτων που οριοθετήθηκαν ως πλημμυρόπληκτες (ΦΕΚ 2455/Β΄/12-04-2023) ήτοι:
  • Δημοτικές Κοινότητες Βάλτου, Νεοχωρίου και Ορεστιάδας της Δημοτικής Ενότητας Ορεστιάδας.
  • Δημοτικές Κοινότητες Ζώνης, Κυπρίνου και Φυλακίου της Δημοτικής Ενότητας Κυπρίνου.
  • Δημοτικές Κοινότητες Ελαίας και Κομάρων της Δημοτικής Ενότητας Τριγώνου.

Η απόφαση οριοθέτησης των πλημμυρόπληκτων περιοχών καθώς και το έντυπο της Αίτησης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Ορεστιάδας: www.orestiada.gr
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video