ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αίτημα της ΣΕΑΥ Αλεξανδρούπολης σχετικά με την ίδρυση Αστυνομικού Σταθμού Πλωτής Αστυνόμευσης στις Φέρες

Αίτημα της ΣΕΑΥ Αλεξανδρούπολης σχετικά με την ίδρυση Αστυνομικού Σταθμού Πλωτής Αστυνόμευσης στις Φέρες
Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης (ΣΕΑΥΑ) χαιρετίζει την απόφαση να συσταθεί στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης Αστυνομικός Σταθμός Πλωτής Αστυνόμευσης, αφού η ανάγκη που υπάρχει για φύλαξη των συνόρων μας με πλωτά μέσα κατά μήκος του ποταμού Έβρου οδήγησε πολύ ορθά σε αυτή την απόφαση.

Η ΣΕΑΥΑ ζητά την αύξηση των οργανικών θέσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ώστε η νεοσύστατη Υπηρεσία στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών, όπως και το Γραφείο μη Στελεχωμένων Αεροσκαφών Αλεξανδρούπολης, να στελεχωθούν με έκτακτες μεταθέσεις μέσα πάντα από το πίνακα μεταθέσεων και σύμφωνα με τα μόρια του κάθε αστυνομικού.

Σε επιστολή της προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας, η ΣΕΑΥΑ σημειώνει:

Κύριε Υπουργέ.

Κύριε Αρχηγέ, ως Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης χαιρετίζουμε την απόφασή σας να συσταθεί στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης Αστυνομικός Σταθμός Πλωτής Αστυνόμευσης (Α.Σ.Π.Α.). Πιστεύουμε ότι η ανάγκη που υπάρχει για φύλαξη των συνόρων μας με πλωτά μέσα κατά μήκος του ποταμού Έβρου σας οδήγησε πολύ ορθά σε αυτή την απόφαση.

Εμείς, κατ΄ επανάληψη, σε προσωπικές επαφές μας καταθέσαμε την πρόταση για την ίδρυση αυτής της υπηρεσίας με ταυτόχρονη όμως αύξηση των οργανικών θέσεων, προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα που υπάρχει με τους αποσπασμένους συναδέλφους μας που υπηρετούν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, με το πρόγραμμα «Ασπίδα». Επιπλέον, θεωρούμε ότι με την πρόσφατη απόφαση σας για σύσταση γραφείου μη στελεχωμένων αεροσκαφών στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης δημιουργείται μια ιδανική συγκυρία ώστε επιτέλους να δοθεί μια λύση στο πρόβλημα των συναδέλφων μας με το πρόγραμμα «Ασπίδα».

Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε όπως προχωρήσετε και εξετάσετε την πρόταση μας για αύξηση των οργανικών θέσεων της Διεύθυνσής μας με σημαντικό αριθμό ώστε οι δύο αυτές νεοσύστατες Υπηρεσίες να στελεχωθούν με έκτακτες μεταθέσεις μέσα πάντα από το πίνακα μεταθέσεων και σύμφωνα με τα μόρια του κάθε συναδέλφου. Σε αντίθετη περίπτωση στελεχώνοντας τις δύο αυτές Υπηρεσίες από το υπάρχον προσωπικό θα δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών της Διεύθυνσής μας, καθώς όλες οι υπηρεσίες σε καθημερινή βάση επιβαρύνονται με το μεταναστευτικό πρόβλημα και την διαχείριση του. Μην ξεχνάτε ότι η περιοχή μας αναδεικνύεται σε τεράστιο ενεργειακό κόμβο με μεγάλα κατασκευαστικά έργα να βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ταυτόχρονα το μεταναστευτικό πρόβλημα προσελκύει την προσοχή και πραγματοποιούνται πολύ συχνά επισκέψεις Αρχηγών Ευρωπαϊκών Κρατών και Επικεφαλής Ευρωπαϊκών θεσμών. Ως εκ τούτου, ο τομέας της ασφάλειας θα πρέπει να αντιμετωπίζεται, τόσο για την περιοχή μας, όσο και για την Ευρώπη, ως προμετωπίδα.

Σας καλούμε να εξετάσετε αυτήν την πρότασή μας καθώς μόνο θετικά οφέλη παράγει τόσο για της Υπηρεσία όσο και για τους συναδέλφους. Η ευαισθησία την όποια έχετε δείξει για την περιοχή μας και μάλιστα πρόσφατα, καθώς και οι γνώσεις σας για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης σε έμψυχο δυναμικό, μας κάνει να αισιοδοξούμε για την θετική έκβαση της πρότασης - αιτήματός μας.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video