ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεδριάζει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης
Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλεξανδρούπολης, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:

Αιτήσεις - Ενημερώσεις.

1. Έγκριση προγραμματισμού προσλήψεων προσωπικού τριών (3) Ναυαγοσωστών (Δ.Ε.) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με κάλυψη της δαπάνης υπό μορφή αντιτίμου για διάστημα οκτώ (8) μηνών στο Κολυμβητήριο «ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΝΤΖΑΚΗΣ».
(Εισηγ. κ. Λυμπερίδου Φ.)

2. Έγκριση πρόσληψης Καθηγητών - Δασκάλων Μουσικής και Εικαστικών τεχνών για τη διδακτική περίοδο 2023-2024 με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου χρόνου (με μορφή αντιτίμου) διάρκειας εννέα (9) μηνών για το χρονικό διάστημα από 1 Οκτωβρίου 2023 έως 30 Ιουνίου 2024.
(Εισηγ. κ. Σιγλίδου Π.)

3. Έγκριση πρόσληψης υδρονομέων άρδευσης σύμφωνα με το άρθρο 4 του Β.Δ. 28.3/15-4-1957 για το έτος 2023.
(Εισηγ. κ. Κολγιώνης Δ.)

4. Τροποποίηση της 502/2019 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Συγκρότηση και ορισμός μελών της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων (άρθρο 70 του Ν. 3852/2010)».
(Εισηγ. κ. Ιντζεπελίδου - Συτμαλίδου Ελ.)

5. Έγκριση 1ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Έτους 2023.
(Εισηγ. κ. Δέλκος Β.)

6. Έγκριση 1ης παράτασης του έργου: «Συντήρηση Πλατείας Πέπλου».
(Εισηγ. κ. Καρκάνη Π.)

7. Έγκριση Πίνακα Οφειλών οικ. έτους 2022 του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
(Εισηγ. κ. Ιντζεπελίδου - Συτμαλίδου Ελ.)

8. Έγκριση 1ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2023 του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
(Εισηγ. κ. Ιντζεπελίδου - Συτμαλίδου Ελ.)

9. Τροποποίηση της 12/2023 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Αντικατάσταση εκπροσώπου του Δήμου και αναπληρωτή αυτού στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας "Δημοσυνεταιριστική ΕΒΡΟΣ Α.Ε."».
(Εισηγ. κ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου)

10. Ορισμός Εκπροσώπου στην Επιτροπή Παραλαβής και καθορισμός τοποθεσίας για τοποθέτηση πινακίδων.
(Εισηγ. κ. Σεφεριάδης Σ.)
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video