ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παράσταση διαμαρτυρίας αγροτών στη ΔΑΟΚ Ορεστιάδας για τους τίτλους κυριότητας

Παράσταση διαμαρτυρίας αγροτών στη ΔΑΟΚ Ορεστιάδας για τους τίτλους κυριότητας
Αν και πέρασαν δεκαετίες, αν και πέρασαν κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις και δεκάδες υπουργοί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης το πρόβλημα απόκτησης τίτλου κυριότητας για τους 720 αγρότες της περιοχής μας παραμένει. Υποσχέσεις εισπράξαμε πολλές και από όλους, υποσχέσεις όμως που έμειναν ανεκπλήρωτες.

Είναι δε απόλυτα δικαιολογημένη η αναστάτωση των αγροτών της περιοχής μας καθώς βλέπουν πως με την διαδικασία του Κτηματολογίου τα 1.100 αγροτεμάχια που τους παραχωρήθηκαν από το 1989 έως το 2006 ξαναπερνούν στην κυριότητα του Δημοσίου.

Στις 23/11/2020 ύστερα από ερώτηση των Βουλευτών του ΚΚΕ Γιάννη Δελή και Λεωνίδα Στολτίδη, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τότε κ. Βορίδης εγγράφως τους διαβεβαίωνε ότι σύντομα με νομοθετική ρύθμιση θα έδινε λύση στο πρόβλημα. Δυστυχώς όμως τη νομοθετική αυτή ρύθμιση την περιμένουμε ακόμα.

Φτάνει πια η κοροϊδία. Η υπομονή μας έχει και τα όριά της.

Για άλλη μια φορά καλούμε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης άμεσα να παρέμβει και να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Καλούμε ακόμα τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους μας, να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να διεκδικήσουμε το δίκιο μας με αγώνες.

Την Τρίτη 7 Μάρτη και ώρα 12:00 θα πραγματοποιήσουμε παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΑΟΚ Ορεστιάδας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΒΥΣΣΑΣ

Φωτογραφία αρχείου
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video