ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Υπογράφηκε η σύμβαση για τις υποδομές του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής

Υπογράφηκε η σύμβαση για τις υποδομές του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής
Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο και τον νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΖΑΡΡΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ Α.Ε.» κ. Συμεών Ζάρρα, η σύμβαση του έργου για την κατασκευή των υποδομών του Νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, προϋπολογισμού 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Με το έργο θα γίνουν μια σειρά από παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο και στο δίκτυο ηλεκτροδότησης της περιοχής όπου έχει οριστεί να κατασκευαστεί το Νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής στην Π.Ε. Ροδόπης.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν:
  • η κατασκευή της οδικής σύνδεσης από και προς το Νοσοκομείο, μήκους 2,7 χιλιομέτρων.
  • η κατασκευή τριών ισόπεδων κόμβων, ενός στον επαρχιακό δρόμο 14 (Κομοτηνή - Ίασμος), ενός στην Εθνική Οδό 2 (Κομοτηνή - Ξάνθη μέσω Πόρτο Λάγους) και ενός για την απευθείας πρόσβαση των κατοίκων του οικισμού Μελέτης στο Νοσοκομείο.
  • η βελτίωση του επαρχιακού δρόμου 14 (Κομοτηνή - Ίασμος) σε μήκος 400 μέτρων.
  • η κατασκευή του δρόμου για την απευθείας σύνδεση του οικισμού Μελέτης με το Νοσοκομείο, μήκους ενός χιλιομέτρου.
  • η αποκατάσταση του τοπικού οδικού δικτύου στην περιοχή γύρω από το Νοσοκομείο, συνολικού μήκους 2,42 χιλιομέτρων.
  • η κατακόρυφη και οριζόντια σήμανση και ασφάλιση των παραπάνω δρόμων.
  • η εγκατάσταση οδοφωτισμού.
  • η κατασκευή του δικτύου ηλεκτροδότησης για τη σύνδεση του νέου Νοσοκομείου με το δίκτυο της ΔΕΗ.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, Οικονομικών και Αθλητισμού κ. Αχμέτ Ιμπράμ, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Βασίλειος Λούρμπας, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Δράσεων Ανάπτυξης Ορεινών Περιοχών κ. Τζιχάν Ιμάμογλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ροδόπης κ. Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας.

Σε δήλωσή του κατά τη σύσκεψη που ακολούθησε, ο κ. Μέτιος ανέφερε ότι με την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή των υποδομών του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, η Περιφέρεια στέκεται συνεπής στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει αναφορικά με το έργο του νέου Νοσοκομείου, ολοκληρώνοντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνταν από την πλευρά της για την κατασκευή του.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video