ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκδήλωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης για την Περαία της Σαμοθράκης

Εκδήλωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης για την Περαία της Σαμοθράκης
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου, με σκοπό την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για το σημαντικό έργο που επιτελείται στον τομέα της αρχαιολογικής έρευνας και ανάδειξης στην ευρύτερη περιοχή της Περαίας της Σαμοθράκης και του αρχαιολογικού χώρου Ζώνης, διοργανώνει την εκδήλωση «Η Περαία της Σαμοθράκης. Προγράμματα Έρευνας και Ανάδειξης», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης - Αίθουσα «Γεώργιος Μπακαλάκης».

Ομιλήτριες θα είναι η Δρ. Αμαλία Αβραμίδου, Επίκουρη Καθηγήτρια Κλασικής Αρχαιολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και η Χρυσαφένια Παρδαλίδου, Αρχαιολόγος MA & MSc, Προϊσταμένη του Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και Μουσείων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου.

Την εκδήλωση προλογίζει η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου Δόμνα Τερζοπούλου και συντονίζει η Φιλοξένη Αϊτατόγλου, Αρχαιολόγος του Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και Μουσείων.

Μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει θεματική ξενάγηση στα ευρήματα του αρχαιολογικού χώρου Ζώνης, που εκτίθενται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης.

Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Επέκταση Εργασιών Ανάδειξης και Συντήρησης Αρχαιολογικού Χώρου Ζώνης και Αρχαίας Εγνατίας Οδού», που έχει ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και εκτελείται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου.

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video