ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σταύρος Βαβίας: 3+1 λόγοι για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Σταύρος Βαβίας: 3+1 λόγοι για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ
Γιατί είμαι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές;

Αυτή είναι σίγουρα η πιο συχνή ερώτηση που δέχομαι από συγγενείς, φίλους και συντοπίτες από τη στιγμή που ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου. Επιτρέψτε μου να απαντήσω όσο πιο σύντομα και περιεκτικά μπορώ. Υπάρχουν 3+1 λόγοι που επηρέασαν αποφασιστικά τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής:

1ος Λόγος

Όλοι μας εκφράζουμε την ανησυχία μας για το μέλλον του Έβρου. Ο προβληματισμός μας προέρχεται από διαφορετικές οπτικές· οι σχέσεις Ελλάδας/Ευρώπης - Τουρκίας και οι συνέπειές τους στον ακριτικό νομό μας, οι αδιέξοδες πολιτικές αντιπαραθέσεις ή η ανεπάρκεια μέρους του πολιτικού προσωπικού της χώρας μας. Πολλοί από εμάς, θέτουμε και το ζήτημα της θέσης του Έβρου σε σχέση με τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ. Θα συμφωνείτε, εκτιμώ, μαζί μου, πως ένας βουλευτής δεν μπορεί να τα λύσει μόνος του. Η παθητική παρακολούθηση των προβλημάτων σίγουρα δεν οδηγεί σε αλλαγή. Η δυναμική προσέγγιση στην αντιμετώπιση τους και η εγκατάσταση της αισιοδοξίας μέσα από πολλές μικρές νίκες που μπορούμε να πετύχουμε μαζί είναι ο κοινός μας παρονομαστής. Πρέπει να έρθει επιτέλους η στιγμή που θα ψάξουμε τις λύσεις και θα αφήσουμε πίσω τα προβλήματα!

2ος Λόγος

Η παραπάνω προσέγγιση των πολλών μικρών νικών έχει στόχο την καλλιέργεια της ελπίδας αλλά και της σιγουριάς. Για να επιτευχθεί όμως αυτό χρειάζεται η ματιά μας να είναι στραμμένη στο μέλλον του Έβρου και της χώρας μας. Χρειάζεται οι πολιτικοί μας, να δίνουν καθημερινό και όχι αποσπασματικό αγώνα ουσίας, για την βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Χρειαζόμαστε εκπροσώπηση με ανθρωπιά, αδιάλειπτη και στοχευμένη πολιτική δράση και όχι θεωρητικές και αφηρημένες προσεγγίσεις. Με αυτόν τον τρόπο δεν καθοδηγούμαστε από τις εξελίξεις. Έτσι θα χτίσουμε τη σιγουριά που έχουμε ανάγκη για την επόμενη ημέρα στις δουλειές μας και στις οικογένειές μας.

3ος Λόγος

Η Ελλάδα και οι Έλληνες αντιμετωπίζουμε προκλήσεις που σε μεγάλο βαθμό είναι κοινές για όλους μας. Στον Έβρο έχουμε τις δικές μας ιδιαιτερότητες, από το δημογραφικό έως τα ζητήματα στον τομέα αγροτικής ανάπτυξης. Σε όλα τα θέματα μπορούμε να βρούμε την λύση μόνο με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και αγάπη για τον τόπο μας.

+1 Λόγος

Γιατί με νοιάζει. Γιατί μεγάλωσα εδώ. Εδώ σπούδασα, εργάζομαι και ζω με την οικογένεια μου. Γιατί έχω ζήσει 40 χρόνια στον Έβρο και με απασχολεί όσο και τον καθένα από εμάς το που κατευθύνεται η περιοχή μας και η χώρα μας. Διαρκώς βλέπω συγγενείς, φίλους και επαγγελματίες να φεύγουν γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ευκαιρίες! Γιατί αγανακτώ όσο και εσείς, όταν όσοι μας εκπροσωπούν, δεν ασχολούνται με τα “μικρά”, τα καθημερινά και τα επιμέρους θέματα. Γιατί όσο μας νοιάζει να λύνουμε προβλήματα για να βελτιώσουμε το σήμερα, άλλο τόσο μας νοιάζει να μην τα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Γιατί εδώ και 12 χρόνια το ΠΑΣΟΚ δεν έχει βουλευτή στον νομό μας. Εδώ και 12 χρόνια όλοι οι δείκτες για τον νομό μας βαίνουν διαρκώς αρνητικοί. Έχει έρθει η ώρα, εμείς οι Εβρίτες να δώσουμε ξανά την ευκαιρία στην παράταξη που συνδέθηκε με όλα τα καλά του τόπου μας· από την αναδιανομή της γης, και τον κάθετο άξονα της Εγνατίας, μέχρι το Πανεπιστήμιο στην πιο ακριτική πόλη της Ελλάδας, την Ορεστιάδα. Ήρθε η στιγμή να επαναφέρουμε την δημοκρατική παράταξη στο προσκήνιο με την εκπροσώπηση του στη Βουλή.

Αυτήν την ευθύνη φιλοδοξώ να αναλάβω. Για την τιμή αυτή, ζητώ την θετική σας επιλογή.

Βαβίας Σταύρος
Υποψήφιος βουλευτής Έβρου
ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video