ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Εγκαινιάζεται ο Συνεργατικός Χώρος Light Hub του Επιμελητηρίου Έβρου

Αλεξανδρούπολη: Εγκαινιάζεται ο Συνεργατικός Χώρος Light Hub του Επιμελητηρίου Έβρου
Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Συνεργατικού Χώρου της Δομής Στήριξης της Επιχειρηματικότητας Light Hub του Επιμελητηρίου Έβρου στην Αλεξανδρούπολη (οδός Κωνσταντινουπόλεως 34).

Ο συνεργατικός χώρος που έγινε με χρηματοδότηση από ίδια κεφάλαια και από το πρόγραμμα INTERREG έρχεται ως επιστέγασμα να υποστηρίξει την ανάπτυξη και την ωρίμανση της κοινότητας προς τη δημιουργία νέων και νεοφυών επιχειρήσεων μεταφοράς γνώσης και διασύνδεσης.

Στην τελετή θα παραστούν ορισμένοι από τους μέντορες και τους coaches που στελεχώνουν την επιστημονική επιτροπή του Light Hub ενώ θα παρουσιαστούν και μερικά από τα εργαστήρια του Light Hub (Light Hub Labs), όπως το εργαστήριο Νευρομάρκετινγκ, και το Design Lab.

Η Δομή Στήριξης της Επιχειρηματικότητας Light Hub του Επιμελητηρίου Έβρου υποδέχτηκε τον πρώτο κύκλο ωφελουμένων με 10 αιτήσεις τον Οκτώβριο του 2021 από τους οποίους οι έξι έχουν περάσει στο Β΄ στάδιο υποστήριξης του, ενώ επί του παρόντος είναι ενεργός ο δεύτερος κύκλος για εισδοχή ωφελουμένων με 14 αιτήσεις ο οποίος κλείνει στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον μέχρι την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 19:00, θα παραμείνουν ανοιχτές οι αιτήσεις για συμμετοχή στον Διασυνοριακό επιταχυντή SEA. Οι ομάδες θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα, υπηρεσίες και υποστήριξη από ιδιωτικές επιχειρήσεις και φορείς που στηρίζουν το πρόγραμμα. Επιπρόσθετα, οι φιναλίστ με τους μέντορές τους, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν από κοντά το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Βουλγαρίας.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ

Δευτέρα 26/09/2022, 17:30 μ.μ.

17:30 Τελετή Εγκαινίων - Αγιασμός

17:50 Σύντομοι Χαιρετισμοί
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Έβρου
Επίσημοι καλεσμένοι και Θεσμικοί εκπρόσωποι

18:15 Τοποθετήσεις Μεντόρων Light Hub
Σύντομες τοποθετήσεις διακεκριμένων μεντόρων του Light Hub

19:15-19:30 Διάλειμμα Coffee Break

19:30 Πάνελ Συζήτησης - Άνθρωπος 4.0
Συντονισμός: Δημήτρης Γούλιας
Συμμετέχουν: Δημήτρης Λακασσάς, Γιάννης Καλογεράκης, Leda Karabela, Θοδωρής Σπηλιώτης

20:15 Παρουσίαση “Light Hub Labs”
Design Lab - Δημήτρης Σκουρογιάννης
Neuromarketing Lab - Ελίνα Κετικίδη

20:20 Επίδειξη λειτουργίας εργαστηρίου Neuromarketing

20:30-22:30 Networking event
Finger food & Cocktail Break
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video