ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η παιδική παράσταση «Αστρέλια» στην Αλεξανδρούπολη

Η Ελένη Κόντη, ο Κριστιάν Νίρκα και η Ξανθή Ταβουλαρέα, ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μια εξωγήινη - high tech παράσταση για όλη την οικογένεια...

Αστρέλια: Το κορίτσι που έφτασε στον πλανήτη μας θέλοντας να ξεφύγει από τις εντάσεις στη σχέση των γονιών της.

Μια παράσταση με χρώματα, μουσικές και τον Αστέριο: τον φίλο της Αστρέλια από τον πλανήτη Κέπλερ22b. Χαρακτήρας animation, που εμφανίζεται σε προβολή και αλληλεπιδρά σε ζωντανό χρόνο με το κοινό και την παράσταση.

Η Αστρέλια θα παρουσιαστεί στην Αλεξανδρούπολη την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στο Theatro Coffee & Drinks, στο πάρκο Αλτιναλμάζη. Ώρα έναρξης 21:00.

Η ιστορία

Η Αστρέλια, ένας φανταστικός ήρωας από άλλον πλανήτη, είναι αντιμέτωπη με την πραγματική καθημερινότητα πολλών παιδιών. Οι τριβές και η ένταση που χαρακτηρίζει την σχέση των γονιών της, την έκαναν να ενδώσει στις τάσεις φυγής της, και να κάνει ένα ταξίδι εδώ στη Γη. Αυτή η αντίδραση, είναι προϊόν ενός ταραχώδη οικογενειακού περιβάλλοντος. Η εξυγίανση της σχέσης με τους γονείς της, προκύπτει μετά από την αμοιβαία συνειδητοποίηση πως «ακόμα και όταν είμαστε χώρια, δεν παύουμε να είμαστε οικογένεια».

Μιλάμε στα παιδιά, αλλά χρειάζεται να μας ακούσουν οι μεγάλοι.

Στη γη, με τη βοήθεια του Αστέριου, ανακαλύπτει το διάστημα. Τις διαφορές και τις ομοιότητες των πλανητών, την αντίθεση και την εναλλαγή που συνθέτουν την απόλυτη αρμονία.

Ταυτότητα παράστασης

Κείμενο: Ελένη Κόντη
Σκηνοθεσία: Ξανθή Ταβουλαρέα
Animation: Κριστιάν Νίρκα
Στίχοι: Κριστιάν Νίρκα, Ξανθή Ταβουλαρέα
Μουσική: Στάθης: Δρογώσης
Σκηνικά - Κουστούμι Αστρέλιας: Ξανθή Ταβουλαρέα

Παίζουν

Αστρέλια: Ελένη Κόντη
Αστέριος: Κριστιάν Νίρκα
Μητέρα Αστρέλιας: Χριστίνα Τσάφου (ηχογραφημένο)
Πατέρας Αστρέλιας: Γιάννης Καλατζόπουλος (ηχογραφημένο)
Αεροσυνοδός: Ιωάννα Μαρούγκα (σε βιντεοπροβολή)
Host (φωνή): Μάριος Κόντης (σε βιντεοπροβολή)

Γενική είσοδος 7 €.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video