ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο πλευρό των απεργών της "ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ" εργατικά σωματεία του Έβρου

Στο πλευρό των απεργών της «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ» εργατικά σωματεία του Έβρου
Με συλλήψεις συνδικαλιστών επιχειρούν εργοδοσία και κυβέρνηση για να τρομοκρατήσουν τους απεργούς στη «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» που συνεχίζουν τον αγώνα τους για ανάκληση των απολύσεων και για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.


Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν την εμφάνισή τους από νωρίς το πρωί της Τετάρτης έξω από το εργοστάσιο «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» στη Θεσσαλονίκη. Οι απεργοί με δηλώσεις τους και με παρέμβαση στους επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων, ξεκαθάρισαν την πρόθεσή τους να συνεχίσουν τον αγώνα τους.


Η εντολή για τις συλλήψεις δόθηκε από την εισαγγελέα στην περίπτωση που «εμποδιστεί» απεργοσπαστικός μηχανισμός.

Κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ»,Γιάννης Φραγγίδης. Η σύλληψη έλαβε χώρα έξω από το εργοστάσιο και μάλιστα μπροστά στις κάμερες. Λίγο μετά τη σύλληψη του κ. Φραγγίδη, συνελήφθη και ο Γιάννης Νιβορλής, Αναπληρωτής Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών – Πρόεδρος της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Βορείου Ελλάδας και μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ.


Την έμπρακτη αλληλεγγύη και συμπαράσταση εκφράζουν στους απεργούς της «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ» εργατικά σωματεία του Έβρου.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Καταγγέλλουμε τις συλλήψεις του Προέδρου του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων στην επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ Γιάννη Φραγγίδη και του Αναπληρωτή Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών - Πρόεδρο της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Βορείου Ελλάδας και μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ Γιάννη Νιβορλή.

Οι συλλήψεις έγιναν για να τρομοκρατηθούν οι εργαζόμενοι που απαιτούν με τον αγώνα τους να γυρίσουν πίσω οι 15 απολυμένοι και να δοθούν αυξήσεις στους μισθούς τους.

Απέναντι στον κρατικό αυταρχισμό και την εργοδοτική τρομοκρατία απαντάμε με:

ΔΥΝΑΜΩΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

✓ Απαιτούμε τώρα να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες!
✓ Να αποσυρθούν οι αστυνομικές δυνάμεις!
✓ Να ανακληθούν τώρα οι απολύσεις!

Τα σωματεία
  • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ - ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ - ΦΕΡΩΝ - ΣΟΥΦΛΙΟΥ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»
  • ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
  • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν. ΕΒΡΟΥ
  • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΘΡΑΚΗΣ
  • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Ν. ΕΒΡΟΥ
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video