ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γιορτή Υδατοσφαίρισης με τουρνουά 4Χ4 διοργανώνει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Γιορτή Υδατοσφαίρισης με τουρνουά 4Χ4 διοργανώνει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Το Τμήμα Υγρού Στίβου του Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης διοργανώνει την Γιορτή της Υδατοσφαίρισης με την διεξαγωγή τουρνουά 4Χ4.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης, είναι ανοικτό και μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι επιθυμούν.

Η πρόσκληση αφορά όποιον θέλει να γνωρίσει το πιο επιτυχημένο ομαδικό άθλημα της χώρας μας, παίκτες και κολυμβητές εν ενεργεία και παλιούς αθλητές κολύμβησης και υδατοσφαίρισης.

Η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο, αρκεί μόνο η διάθεση. Δημιουργήστε την ομάδα σας και ελάτε να παίξετε, να ξαναβρεθούμε παλιοί συμπαίκτες και αντίπαλοι με τη νέα γενιά του αθλήματος στην πόλη μας αλλά και όσοι επιθυμείτε απλά να ζήσετε την εμπειρία και να διασκεδάσουμε.

Οι διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου είναι 15Χ10 μέτρα.

Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι δωρεάν.

Για την ασφάλεια των αγωνιζομένων θα παρίσταται ναυαγοσώστης και γιατρός καθ΄ όλη την διάρκεια των αγώνων. Επίσης είναι απαραίτητη η προσκόμιση δελτίου υγείας σε ισχύ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά σε ειδικό έντυπο, το οποίο θα διατίθεται μαζί με τους κανονισμούς που θα ισχύουν, εφόσον ζητηθεί, στο email: ethnikos.swimming.waterpolo@gmail.com

Λήξη δηλώσεων συμμετοχής 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Μετά την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής και ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων που θα δηλωθούν, θα καθορισθεί η ημερομηνία και το σύστημα διεξαγωγής του τουρνουά.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στο παραπάνω email ή στο τηλέφωνο 6942485808.

Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video