ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το Pulsar Samothraki Art Festival επιστρέφει δυναμικά!

Το Pulsar Samothraki Art Festival επιστρέφει δυναμικά!
Έπειτα από τρία χρόνια απουσίας, το Pulsar Samothraki Art Festival επιστρέφει δυναμικά και υπόσχεται τέσσερις βραδιές γεμάτες εξαιρετικές, ρυθμικές, μυστικιστικές αλλά και εκρηκτικές μουσικές, 4-7 Αυγούστου 2022 στον πολιτιστικό χώρο "Εργοστάσιο" (1ο χλμ Καμαριώτισσας - Χώρας Σαμοθράκης).

Η φετινή διοργάνωση ανοίγει την Πέμπτη 4 Αυγούστου με την αγαπημένη εκπρόσωπο της εναλλακτικής ποπ, Nalyssa Green, τη φωνή και τις μελωδίες της, τον συναισθηματικό και ενδοσκοπικό της στίχο. Synthesizers, beats, theremin και μπουζούκι. Λυρισμός, ρομαντισμός και ρυθμικές εξάρσεις. Το live θα ανοίξει ο Logout με τα folk, lo-fi indie, synthpop  βιωματικά και κινηματογραφικά τραγούδια του όπου η Σαμοθράκη έχει σημαντική θέση.

Η έκσταση των ελληνόφωνων τραγουδιών της Κάτω Ιταλίας, η βαλκάνια πολυφωνία, ο πλούτος της ελληνικής παράδοσης, ο σπαραγμός του fado και η δωρικότητα του gospel και του blues αλλά και του ρεμπέτικου θα μας "κοινωνηθούν" από την Ελένη και τη Σουζάνα Βουγιουκλή την Παρασκευή 5 Αυγούστου.

Το Σάββατο 6 Αυγούστου, ο Παύλος Παυλίδης, ο “απόλυτος storyteller” της ελληνικής εναλλακτικής rock σκηνής μοιράζεται τη σκηνή του φεστιβάλ με τους Hotel Alaska για να μας απογειώσει με τις ηλεκτρισμένες ενορχηστρώσεις και έναν γνώριμο όσο και ανανεωμένο ήχο. Τραγούδια από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών μέχρι τώρα, επαναλαμβάνονται με πνεύμα πειραματισμού, αποκτώντας φρέσκια εικόνα και νέα δυναμική, δημιουργώντας μια μουσική συνέχεια μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος του Παυλίδη και των συντρόφων του στη σκηνή και στη φάση της δημιουργίας, φτάνοντας σε ένα μυστικιστικό έως εκρηκτικό, εξαιρετικό μουσικό αποτέλεσμα που μας προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε το έργο του από την αρχή.

Τέλος, την Κυριακή 7 Αυγούστου, τιμώντας τον μαγικό τόπο, τη Σαμοθράκη όσο και τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή (1922 - 2022), ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σαμοθράκης “Αρμονίας Γένεσις” παρουσιάζει μουσική, τραγούδια και χορούς από το γοητευτικό, πλούσιο και πολύμορφο, διαμορφωμένο από τον 19ο αιώνα ως τις μέρες μας, ρεπερτόριο, απόρροια της κομβικής θέσης του νησιού στους διαύλους επικοινωνίας ανάμεσα στο Αιγαίο, την Κωνσταντινούπολη και τη Μικρά Ασία.


6ο Pulsar Samothraki Art Festival
4, 5, 6, 7 Αυγούστου 2022
Πολιτιστικός χώρος ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, 1ο χλμ Καμαριώτισσας - Χώρας, Σαμοθράκη
Έναρξη: 21.30 (οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30)
Γενική είσοδος: 5 €

Διάθεση εισιτηρίων στον πολιτιστικό χώρο Εργοστάσιο από τις 20/7/2022, τις μέρες και ώρες των προβολών (21:00 - 23:30) και στο www.ticketservices.gr

www.pulsarfestivalgreece.com
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video