ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Δικαίωση της αντιπολίτευσης για τον αποχαρακτηρισμό της Δυτικής Χερσαίας Ζώνης του Λιμένα

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Δικαίωση της αντιπολίτευσης για τον αποχαρακτηρισμό της Δυτικής Χερσαίας Ζώνης του Λιμένα
Δικαίωση της αντιπολίτευσης που διεκδικεί τον αποχαρακτηρισμό της δυτικής χερσαίας ζώνης του λιμένα Αλεξανδρούπολης και την απόδοσή της στους κατοίκους της πόλης συνιστά η εν μέρει αποδοχή της προσφυγής του Βαγγέλη Λαμπάκη από την Ειδική Επιτροπή του Άρθρου 152 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, με την οποία, αντίστοιχα, ακυρώνεται εν μέρει προηγούμενη προσφυγή του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Ζαμπούκης είχε προσφύγει κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με τη διεκδίκηση για τον «αποχαρακτηρισμό» της Δυτικής Χερσαίας Ζώνης του λιμένα και τη συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής για τη διεκδίκησή της. Κατά της απόφασης αυτής ο Δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του κατέθεσαν προσφυγή ενώπιον του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, ο οποίος έκανε δεκτή την προσφυγή Ζαμπούκη, ακυρώνοντας την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατά της απόφασης αυτής προσέφυγε ο κ. Λαμπάκης στην επιτροπή του Άρθρου 152.

Σύμφωνα με την προσφυγή Λαμπάκη για την απόφαση που αφορά τον αποχαρακτηρισμό της Δυτικής Χερσαίας Ζώνης του λιμένα, δεν προκύπτει εκ του νόμου κώλυμα λήψης απόφασης από τη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς το νομικό πρόβλημα προκύπτει μόνο για το θέμα της σύστασης της επιτροπής. «… προκύπτει ότι μη ορθά με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 151278/23.05.2022 απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης έγινε δεκτή η με ημερομηνία εισόδου στην ΑΔΜΘ 07.04.2022 προσφυγή του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Ζαμπούκη Ιωάννη και των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ» κατά της σε ορθή επανάληψη υπ’ αριθμ. 43/2022 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης στο σύνολό της».

Καταλήγοντας, η Επιτροπή του Άρθρου 152 αποφάσισε την εν μέρει αποδοχή της προσφυγής Λαμπάκη κατά της απόφασης του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, και την ακύρωση της απόφασης αυτής κατά το μέρος που ακυρώνει το σκέλος Α. «διεκδίκηση για τον “αποχαρακτηρισμό” της δυτικής χερσαίας ζώνης» της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης.

Ολόκληρη η Απόφαση ΕΔΩ.

Πηγή: evrosonline.gr
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video