ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Υψηλό επίπεδο παραστάσεων από Ερασιτέχνες του Θεάτρου στη Νέα Ορεστιάδα

Υψηλό επίπεδο παραστάσεων από Ερασιτέχνες του Θεάτρου στη Νέα Ορεστιάδα
Μετά από μία δύσκολη και απαιτητική διαδικασία ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των αιτήσεων συμμετοχής από την οποία προέκυψε η επιλογή των έργων για το διαγωνιστικό μέρος στο 23ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας που θα πραγματοποιηθεί από 28 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι έξι παραστάσεις που θα λάβουν μέρος στο Φεστιβάλ και θα διαγωνιστούν στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ορεστιάδας κάθε βράδυ στις 21:00 είναι, κατά σειρά προγράμματος:

• ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Η Μικρή μας πόλη” του Θόρντον Ουάιλντερ, από τη Θεατρική Ομάδα "Φύρδην Μίγδην" Συλλόγου Προσφύγων Αν. Θράκης Αγίας Τριάδας Δήμου Θερμαϊκού.

• ΤΡΙΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Ο κύριος Αμιλκάρ” του Υβ Ζαμιάκ, από τη Θεατρική Ομάδα Θρυαλλίδα Βόλου.

• ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Άγριος Σπόρος” του Γιάννη Τσίρου, από τη Θεατρική Ομάδα Επέκεινα του Μικρασιατικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας.

• ΠΕΜΠΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Λιωμένο Βούτυρο” του Σάκη Σερέφα, από το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής.

• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Όλα Ψέματα” του Άντονι Νίλσον, από το ΟνειρόDrama Κοζάνης.

• ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Το Πανηγύρι” του Δ. Κεχαΐδη, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άρτας "Ο Μακρυγιάννης".

Διακρίθηκαν επίσης και έξι αναπληρωματικές θεατρικές ομάδες, οι οποίες θα κληθούν να διαγωνιστούν αν σε κάποια από τις προκριθείσες ομάδες προκύψει κώλυμα. Κατά βαθμολογική σειρά οι αναπληρωματικές είναι:
  • Θεάτρου Περιπέτεια Θεσσαλονίκης με το έργο “Χάροντ και Μώντ” του Κόλιν Χίγγινς.
  • Θεατρική Ομάδα Ευ(φ)ορία του Συλλόγου Εφοριακών Νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς με το έργο “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή” των Α. Ρήγα - Δ. Αποστόλου.
  • Θεατρική Ομάδα Σφάλμα Επί Γκοντώ Ιωαννίνων με το έργο “Η Παγίδα” του Ρομπέρτ Τομάς.
  • Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου Θεατροφρένεια με το έργο “Lebensraum - Ζωτικός Χώρος” του Θανάση Τριαρίδη.
  • Κεντρική Σκηνή των Θεατρικών Εργαστηρίων Μελίνα Μερκούρη Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Δήμου Νεάπολης - Συκεών με το έργο “Το Φυντανάκι” του Παντελή Χόρν.
  • Θεατρική Ομάδα Ιεράπετρας Ιστός με το έργο “Εκείνος και Εκείνος” του Κώστα Μουρσελά.

Σύντομα θα ανακοινωθεί και το πλήρες πρόγραμμα, με τα τιμώμενα πρόσωπα, την κριτική επιτροπή και τις εκδηλώσεις εκτός συναγωνισμού στον ιστορικό θεσμό που συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των γεγονότων για το Ερασιτεχνικό Θέατρο της χώρας, με τη στήριξη και την αγάπη θεατών και συντελεστών.

Οι διοργανωτές υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν να εμπνέονται από το πείσμα, την υπομονή, την επιμονή και την εργατικότητα που χαρακτηρίζει το Γκατζολάκι του Φεστιβάλ και μας περιμένουν όλους στη Μεγάλη Γιορτή στο τέλος του καλοκαιριού.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video