ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ
Συνάντηση με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε. κ. Αθανάσιο Ψαθά και τον Εμπορικό και Τεχνικό Διευθυντή κ. Μάριο Μακρανδρέου είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή, παρουσία του Διευθυντή του Γραφείου Περιφερειάρχη κ. Αντώνη Πασχάλη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τρόποι ανάπτυξης συνθηκών καλής λειτουργίας των Βιομηχανικών Περιοχών (ΒΙΠΕ) της Περιφέρειας, εν όψει και των νέων συνθηκών για την οργανωμένη επιχειρηματικότητα όπως είναι οι νομοθετικές πρωτοβουλίες για τα πάρκα, ο Αναπτυξιακός Νόμος και τα Χρηματοδοτικά Εργαλεία με έμφαση στο μηχανισμό του Ταμείου Ανάκαμψης.

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ περιλαμβάνει το μεγαλύτερο αριθμό ΒΙ.ΠΕ. του δικτύου της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ.: τις ΒΙ.ΠΕ. Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής, Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας και το ΒΙΟ.ΠΑ. Σαπών.

Το γεγονός αυτό αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσέλκυση επενδύσεων από τη Βαλκανική και Ευρωπαϊκή ενδοχώρα.

Η συνάντηση ανέδειξε την κοινή στόχευση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. για την ανάπτυξη, η οποία και αναμένεται να ληφθεί υπόψη κατά το σχεδιασμό και την υλοποίηση των νέων δράσεων τόσο από την πλευρά της Περιφέρειας όσο και κατά την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video