ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επιμελητήριο Έβρου και «ΣυνεχίΖΩ» ενθαρρύνουν τις εργαζόμενες να υποβάλλονται σε προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο

Επιμελητήριο Έβρου και «ΣυνεχίΖΩ» ενθαρρύνουν τις γυναίκες εργαζόμενες να υποβάλλονται σε προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο
Στους «Μύλους Θράκης» υλοποιήθηκε η πρώτη δράση ευαισθητοποίησης των εργαζόμενων γυναικών σχετικά με τη σπουδαιότητα του προληπτικού γυναικολογικού ελέγχου. Πρόκειται για μια κοινή δράση του Επιμελητηρίου Έβρου και του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Έβρου «ΣυνεχίΖΩ», που προέκυψε μέσα από το πρόσφατο Μνημόνιο Συνεργασίας που έχουν υπογράψει οι δύο φορείς.
 
Στο πλαίσιο της δράσης, δέκα εργαζόμενες των «Μύλων Θράκης» υποβλήθηκαν σε ολοκληρωμένο γυναικολογικό έλεγχο που διενεργήθηκε από τους ανθρώπους και την Κινητή Μονάδα του Συλλόγου «ΣυνεχίΖΩ» και υπό την εποπτεία της γυναικολόγου - Καθηγήτρια Μαιευτικής Γυναικολογίας κ. Νικολέτας Κουτλάκη.

Ο σύλλογος «ΣυνεχίΖΩ» εδώ και χρόνια επιδίδεται σε έναν αγώνα ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού σχετικά με τη σπουδαιότητα των προληπτικών εξετάσεων, με έμφαση στο θέμα του καρκίνου, αλλά όχι μόνο.


«Το Επιμελητήριο Έβρου, αναγνωρίζοντας τη σπουδαία δράση του "ΣυνεχίΖΩ", αλλά και την εν γένει σημασία της πρόληψης, συμπράττει με τον Σύλλογο και προσφέρει στα μέλη του τη δυνατότητα υποβολής σε προληπτικούς ιατρικούς ελέγχους. Πέρα από τις υψηλής ποιότητας ιατρικές εξετάσεις, που ευχόμαστε να έχουν πάντα καλά αποτελέσματα, η δράση εξυπηρετεί και έναν ακόμη στόχο: αυτόν της ευαισθητοποίησης του πληθυσμού γύρω από την υγεία και την προσοχή που πρέπει να δίνουμε όλοι και όλες στα σώματά μας. Ευχαριστώ θερμά τον "ΣυνεχίΖΩ", το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του και παραμένουμε στη διάθεσή τους με οποιοδήποτε τρόπο και πρόσφορο μέσο», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

Η δράση θα υλοποιηθεί και σε άλλες επιχειρήσεις του Έβρου κατόπιν σχετικών συνεννοήσεων.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video