ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συντριβή ουκρανικού αεροσκάφους τύπου Antonov δυτικά της Καβάλας

Συντριβή ουκρανικού αεροσκάφους τύπου Antonov δυτικά της Καβάλας
Αεροσκάφος τύπου Antonov συνετρίβη λίγο μετά τις 23:00 του Σαββάτου 16 Ιουλίου στην περιοχή ανάμεσα στους Αντιφίλιππους και το Παλαιοχώρι, στην Ελευθερούπολη Καβάλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από τη Σερβία με προορισμό την Ιορδανία. Από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, έγινε γνωστό ότι πρόκειται για αεροσκάφος Ουκρανικής εταιρίας τύπου Antonov-12, το οποίο εκτελούσε εμπορική (cargo) πτήση.

Γύρω στις 22:48 ο πιλότος του εμπορικού αεροσκάφους εξέπεμψε σήμα κινδύνου αναφέροντας βλάβη σε κινητήρα και αμέσως έλαβε άδεια έκτακτης προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Καβάλας. Στο τέλος της χερσονήσου του Αγίου Όρους το αεροσκάφος κάνει στροφή 180 μοιρών με σκοπό να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Καβάλας, αλλά άρχισε να χάνει ύψος φλεγόμενο και χάθηκε το στίγμα σου στα 10 ναυτικά μίλια δυτικά της Καβάλας.


Σύμφωνα με μαρτυρίες το αεροσκάφος κατέπεσε σε χωράφι με καλαμπόκια εν μέσω εκρήξεων, ενώ η περιοχή έχει βυθιστεί στο σκοτάδι καθώς το αεροσκάφος ίσως να παρέσυρε καλώδια ηλεκτροδότησης κατά τη συντριβή του.


Σύμφωνα με πληροφορίες στο αεροσκάφος επέβαινε 8μελές πλήρωμα.

Πληροφορίες μιλούν για φορτίο πυρομαχικών στο αεροσκάφος και γι αυτό τον λόγο άνδρες της ΕΜΑΚ και πυροτεχνουργοί ανέλαβαν με ειδικό εξοπλισμό την αυτοψία, καθώς το φορτίο 12 τόνων της μοιραίας εμπορικής πτήσης χαρακτηρίζεται επικίνδυνο και οι αναθυμιάσεις τοξικές.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:


Στις 1:00 δόθηκε εντολή να απομακρυνθούν άμεσα από το σημείο της συντριβής του αεροσκάφους όλοι οι δημοσιογράφοι, για λόγους ασφαλείας, ενώ  στην περιοχή πλέον δεν επιτρέπεται να πλησιάσουν ούτε πυροσβέστες, ούτε αστυνομικοί αλλά ούτε και οι πυροτεχνουργοί, λόγω της ενδεχόμενης επικινδυνότητας του φορτίου. Μόνο δυνάμεις της ΕΜΑΚ παραμένουν κοντά στο σημείο της συντριβής του αεροσκάφους, φορώντας ειδικές στολές χημικής προστασίας, αναμένοντας τις Ειδικές Μονάδες Πυροτεχνουργών του Ελληνικού Στρατού.



[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video