ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

1ο Bedrefest, 23-24 Ιουλίου στην Ορεστιάδα

1ο Bedrefest, 23-24 Ιουλίου στην Ορεστιάδα
Το Συνεργατικό - Πολιτιστικό Καφενείο Μπεντρεντίν, στον πεζόδρομο Σεύθη Α' 6 στην Ορεστιάδα, συμπλήρωσε 7 χρόνια και το γιορτάζει με το 1ο Bedrefest.

Μετά από 2 χρόνια καραντίνας και με την εστίαση και τον πολιτισμό να είναι κάποιοι από τους κλάδους που επλήγησαν σημαντικά με συνεχόμενες αναστολές λειτουργίας, μεγάλα οικονομικά βάρη κλπ, ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε ξανά.

Το Bedrefest είναι μια γιορτή για να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την παρουσία σας και τη στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια, φυσικά τους γείτονες αλλά και όλους τους μουσικούς, καλλιτέχνες και γενικά όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και τα εργαστήρια του χώρου.

Το Bedrefest έρχεται να παρουσιάσει όσα ζήσαμε αυτά τα 7 χρόνια με ένα διήμερο με ζωντανή μουσική, προβολές, συζητήσεις, παραστάσεις και εκθέσεις.

Σας περιμένουμε όλους στο πάρτι που αρμόζει σε ένα επτάχρονο!!!

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 23 Ιουλίου

19:00 Παράσταση Circus Flu
Oι Κόκο & Μπλόκο θα μας διασκεδάσουν όλους ανεξαρτήτως ηλικίας με ζογκλερικά, ξυλοπόδαρα, ακροβατικά, σχοινοβασία, show με φωτιές!

20:00 Out of Era
Οι Out of Era δηλαδή η Μαρία Στεφανάτου, ο Γιάννης Αντωνιάδης και η Εβελίνα Γιακμογλίδη θα παρουσιάσουν στη σκηνή του Bedrefest τραγούδια από το έντεχνο και ρεμπέτικο ρεπερτόριο!

20:45 N.A.O. ft Ριμωδός
Οι Ν.Α.Ο. και Ριμωδός από το Διδυμότειχο έρχονται να ταράξουν τα νερά με τις ρίμες τους!

21:30 Bailemos
Οι Bailemos είναι ένα 8μελές μουσικό συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη. Η μουσική τους συνδυάζει στοιχεία από πολλά είδη, με κεντρικό πυρήνα τη reggae και τη ska. Επί σκηνής, φωνές και πνευστά συνδυάζονται με τρελούς ρυθμούς εκπέμποντας μια ενέργεια που διαχέεται και μετατρέπεται σε χορό. Ο στίχος τους κοινωνικός, σατιρικός αλλά και πολιτικός διακατέχεται από αντιπολεμικά και αντιρατσιστικά χαρακτηριστικά.


Κυριακή 24 Ιουλίου

12:00 Προβολή της ταινίας μικρού μήκους του Κυριάκου Αναστασίου "ΈΒΡΟΣ"

12:15 Ανοιχτή συζήτηση με θέμα: "Μετανάστες: Αριθμοί ή Άνθρωποι"

13:00 Cocktail Party

18:00 Afro/Dub/Reggae Vinyl Dj Set

21:00 Garlics
Οι Garlics είναι ένα hard rock - heavy metal συγκρότημα το οποίο ονομάστηκε έτσι εξαιτίας του μέρους στο οποίο ιδρύθηκε, το χωριό του σκόρδου την Βύσσα.


22:00 BAiLDSA
Με βάση την Θεσσαλονίκη, οι BAiLDSA παίζουν δυναμικό punk rock, στους δίσκους τους αλλά και στις εκρηκτικές τους συναυλίες. Από βαριά παραμορφωμένα κιθαριστικά riffs και στιβαρά μπασοτύμπανα σε εσωστρεφή και σκοτεινά ηχοτοπία, και από ανεβαστικά ska πνευστά σε μερακλίδικους σκοπούς των χάλκινων της βαλκανικής παράδοσης, οι BAiLDSA μένουν πάντα αυθεντικοί απέναντι στο εξελισσόμενο και ποικιλόμορφο σύμπαν τους. Αυτό που ξεχωρίζει και είναι πάντα παρόν στην τραγουδοποιΐα τους είναι μια σταθερή και ηχηρή εναντίωση σε οποιαδήποτε μορφή φασισμού, ρατσισμού, σεξισμού και καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μια ατελείωτη μάχη κόντρα σε όλες τις μορφές πολέμου και διχασμού, και βαθιά πίστη στην ανθρωπότητα και τις ανοιχτές, ελεύθερες κοινωνίες.


Παράλληλα με τα live acts στο χώρο του φεστιβάλ θα είναι διαθέσιμες και τις 2 μέρες:
  • η έκθεση φωτογραφίας με θέμα: "Φοιτητικοί Αγώνες και Αστυνομική Βία εντός και εκτός ΑΠΘ"
  • η έκθεση με έργα που δημιουργήθηκαν στα 7 χρόνια λειτουργίας του χώρου, στα διάφορα εργαστήρια και ομάδες, όπως φωτογραφίας, χαρακτικής, πλεξίματος κ.α.

Τέλος το Σάββατο στις 18:00 θα γίνει ένα workshop από την ομάδα πλεξίματος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Συνεργατικό - Πολιτιστικό Καφενείο Μπεντρεντίν
Σεύθη Α' 6, Ορεστιάδα
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video