ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ορεστιάδα: Τριήμερο θεατρικών παραστάσεων από τις παιδικές και τις εφηβικές ομάδες του ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Ορεστιάδα: Τριήμερο θεατρικών παραστάσεων από τις παιδικές και τις εφηβικές ομάδες του ΔΙΟΝΥΣΟΥ
Άλλη μια δημιουργική χρονιά ολοκληρώνεται φέτος με τη λήξη της θεατρικής σεζόν, και τα παιδιά από τα παιδικά θεατρικά εργαστήρια και τις εφηβικές ομάδες του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ είναι έτοιμα να παρουσιάσουν στο θεατρόφιλο κοινό της περιοχής τις παραστάσεις τους.

Παρά τις εναλλασσόμενες παύσεις / ενάρξεις λειτουργίας των τελευταίων δύο χρόνων, με τα πολλά απρόβλεπτα που δημιούργησε η εξέλιξη της πανδημίας ατομικά αλλά και συνολικά, δεκάδες παιδιά κάθε ηλικίας συμμετείχαν και φέτος στο πρόγραμμα των θεατρικών εργαστηρίων (τμήματα θεατρικής παιδείας). Έφτασε η ώρα, λοιπόν, το αποτέλεσμα της δουλειάς τους να παρουσιαστεί σε ένα τριήμερο πρόγραμμα παραστάσεων τη Δευτέρα 20, την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ.

Συγκεκριμένα,

- τη Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα παρουσιάσουν τις δουλειές τους τα μικρότερα παιδιά, Προσχολικής και Νηπιακής ηλικίας με το μουσικοθεατρικό δρώμενο «Ζήτω τα Φρουτάκια». Στη συνέχεια, τα παιδιά των πρώτων τάξεων Δημοτικού Σχολείου παρουσιάζουν τη μαθητική επιθεώρηση «Άρες, Μάρες και Τρελάρες» του Αντώνη Δελώνη, ενώ ακολουθούν οι διασκευές των έργων του Αριστοφάνη «Πλούτος» και «Ειρήνη» από τα μεγαλύτερα παιδιά Δημοτικού σχολείου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

- την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στις 8:30 μ.μ., οι Εφηβικές Ομάδες ανεβάζουν το γνωστό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Τα καινούρια ρούχα του βασιλιά» σε θεατρική διασκευή του Γ. Καλατζόπουλου. Μία πολιτική σάτιρα, διαχρονική και επίκαιρη, που αποκαλύπτει πως... ο βασιλιάς είναι γυμνός. Μόνο που δεν το βλέπει ούτε ο ίδιος, ούτε οι υποτακτικοί του, παρά μόνον τα αθώα και ανυστερόβουλα μάτια των παιδιών...

Η είσοδος στις παραστάσεις των Εφηβικών Ομάδων είναι συμβολική στα 3 ευρώ για μικρούς και μεγάλους.

Με τη λήξη και της φετινής - ιδιαίτερων συνθηκών - περιόδου, ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους γονείς, τους συγγενείς, τους φίλους των παιδιών αλλά και στο θεατρόφιλο κοινό, να παραστούν στις τριήμερες Γιορτές Λήξης των παιδιών και να ενισχύσουν με την παρουσία τους τη δημιουργική τους προσπάθεια.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video