ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Φίλοι Γαλλικού Σταθμού Αλεξανδρούπολης: Κυκλοφορεί το Ανθολόγιο Διηγημάτων του Διαγωνισμού «Ιστορίες του Σταθμού και του Τραίνου»

Φίλοι Γαλλικού Σταθμού Αλεξανδρούπολης: Κυκλοφορεί το Ανθολόγιο Διηγημάτων του Διαγωνισμού «Ιστορίες του Σταθμού και του Τραίνου»
Από τις εκδόσεις Παρατηρητής της Θράκης και τους Φίλους του Γαλλικού Σταθμού Αλεξανδρούπολης κυκλοφορεί το Ανθολόγιο Διηγημάτων του Διαγωνισμού Ιστορίες του Σταθμού και του Τραίνου.

Ένας όμορφος οιωνός για τη διάσωση και αποκατάσταση του Γαλλικού Σταθμού Αλεξανδρούπολης, τη «µήτρα» της µεγαλύτερης ακριτικής πόλης της χώρας.

Περιγραφή βιβλίου

Η παρούσα συλλογή διηγημάτων περιλαμβάνει τριάντα κείμενα που ξεχώρισαν πανελλαδικά στον διαγωνισμό «Ιστορίες του Σταθμού και του Τραίνου», τον οποίο διοργάνωσαν οι Φίλοι του Γαλλικού Σταθμού Αλεξανδρούπολης το 2021, µε αφορμή τη συµπλήρωση 150 χρόνων από την ανακήρυξη του 2021 ως «Ευρωπαϊκό Έτος Σιδηροδρόμων» από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον εορτασμό 150 χρόνων του σιδηροδρόμου στην Αλεξανδρούπολη.

Ο διαγωνισμός κατά γενική οµολογία σημείωσε µεγάλη επιτυχία κρίνοντας [...] όχι µόνο από τον αριθμό των συµµετοχών µα και από την ποιότητα των έργων, παρά τις µεγάλες υφολογικές αποκλίσεις τους. [...]

Εµπλούτισε τον κόσμο των τραίνων, δίνοντάς µας προσωπικές στιγμές και στιγμιότυπα, συναισθήματα και πληροφορίες. Το µεγαλύτερο µέρος της συγκομιδής αναφέρεται σε θρακιώτικες ή και εβρίτικες ιστορίες [...]

[...] που αποτελούν εκδοχές της διασταύρωσης της Ιστορίας του ελληνικού σιδηροδρόμου µε τη λογοτεχνική του αποτύπωση και [...] ψηφίδες της λογοτεχνικής αναπαράστασης της Αλεξανδρούπολης [...].

Ανθολόγιο Διηγημάτων του Διαγωνισμού
Ιστορίες του Σταθμού και του Τραίνου

Έτος Έκδοσης: 2022
Αριθμός Σελίδων: 184
ISBN: 978-618-5001-87-2
Σχήμα Βιβλίου: 14,5Χ20,5
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Τιμή Βιβλίου: 12 €

Φίλοι του Γαλλικού Σταθμού Αλεξανδρούπολης

Τρία χρόνια πριν, στις 23 Νοεμβρίου, γεννήθηκε η διαδικτυακή ομάδα των Φίλων του Γαλλικού Σταθμού της Αλεξανδρούπολης, μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που σέβεται το γενέθλιο τοπόσημο, την ιστορία και αγαπά το τρένο. Συσπειρώνει σήμερα πάνω από 3.000 ανθρώπους στον ίδιο στόχο, να διασωθεί ο Γαλλικός Σταθμός από την επαπειλούμενη καταστροφή και να αναγνωριστεί ως ιστορικός τόπος.

Προσφορά γνωριμίας με τον Γαλλικό Σταθμό Αλεξανδρούπολης

Οι εκδόσεις Παρατηρητής της Θράκης σας «συστήνουν» τον Γαλλικό Σταθμό Αλεξανδρούπολης μέσα από εκδόσεις εντύπων της ομάδας Φίλων του Γαλλικού Σταθμού Αλεξανδρούπολης.


Προμηθευτείτε σήμερα το Ανθολόγιο Διηγημάτων του Διαγωνισμού Ιστορίες του Σταθμού και του Τραίνου και το ημερολόγιο τοίχου «Ο Γαλλικός Σταθμός της Αλεξανδρούπολης» από 17 € ΜΟΝΟ 15 €.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video