ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μεγάλες ελλείψεις στις δομές του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης

Μεγάλες ελλείψεις στις δομές του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης
Σε ακόμη μια καταγγελία για τη λειτουργία του "Πολυκοινωνικού" του Δήμου Αλεξανδρούπολης προχώρησε η Λαϊκή Συσπείρωση, αυτή τη φορά αναφορικά με το πρόγραμμα σίτισης και τις ελλείψεις υλικών λόγω λήξης της σύμβασης με τους προμηθευτές και την καθυστέρηση ολοκλήρωσης του νέου διαγωνισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης:

Τους τελευταίους μήνες διατυπώνονται παράπονα για το φαγητό που παρέχεται στο πρόγραμμα σίτισης των ηλικιωμένων όπως και για τις ελλείψεις υλικών (τρόφιμα, καθαριστικά, πάνες κλπ) στους παιδικούς σταθμούς.

Το πρόβλημα είναι γνωστό στη διοίκηση του Πολυκοινωνικού και έφτασε πια σε οριακό σημείο καθώς έχει λήξει στο τέλος του 2021 η σύμβαση με τους προμηθευτές και ο νέος ηλεκτρονικός διαγωνισμός που βρίσκεται σε εξέλιξη από το γραφείο προμηθειών του Δήμου Αλεξανδρούπολης ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Ο διαγωνισμός αφορά στην ανάδειξη προμηθευτών για είδη παντοπωλείου, κρέατα, ψάρια, λαχανικά, είδη αρτοποιείου για την παρασκευή - διανομή φαγητού στους ηλικιωμένους και στους παιδικούς σταθμούς Αλεξανδρούπολης, Τραϊανούπολης, Φερών. Επίσης αφορά προμήθεια καυσίμων για τα υπηρεσιακά οχήματα που μεταφέρουν τα γεύματα.

Για να καλυφθούν οι ανάγκες όλο αυτό το διάστημα η διοίκηση του Πολυκοινωνικού σύναψε τετράμηνη παράταση της σύμβασης με τους προηγούμενους αναδόχους. Και αυτή η παράταση όμως έληξε 30/4/2022 χωρίς μέχρι σήμερα να έχει αναληφθεί κάποια πρωτοβουλία ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Παρότι υπάρχει προς τα μέλη του Δ.Σ. σχετικό ενημερωτικό έγγραφο αρμόδιου υπαλλήλου για την κατεπείγουσα ανάγκη παράτασης της σύμβασης η πρόεδρος δεν συγκαλεί το Διοικητικό Συμβούλιο. Γιατί αλήθεια; Μήπως θέλει να κάνει απευθείας ανάθεση όπως συνηθίζει αυτή η δημοτικά αρχή;

Το ξαναλέμε και το φωνάζουμε: Το Πολυκοινωνικό κατεδαφίζεται σε μια στιγμή που λόγω της επίθεσης στο εισόδημα, της φτώχειας όλο και περισσότεροι άνθρωποι ζητούν στήριξη στην δύσκολη καθημερινότητα. Η δημοτική αρχή θα κάνει κάτι ή (τολμούμε να σκεφτούμε) θα αφήσει να ολοκληρωθεί το σχέδιο της υποβάθμισης ώστε να πέσει σαν ώριμο φρούτο η ιδιωτικοποίησή του;
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video