ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

1η θέση για το 3ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης σε διαγωνισμό για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

1η θέση για το 3ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης σε διαγωνισμό για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση
Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας, στην πόλη της Έδεσσας, η τελετή βράβευσης του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης «Δόμνα Βισβίζη», το όποιο κατέκτησε την περσινή σχολική χρονιά την 1η θέση στον Διαπεριφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό που διοργάνωσε η Δ.Δ.Ε. Πέλλας, με θέμα «Διακόσια χρόνια ελεύθερου κράτους. Η συνεισφορά των Ελλήνων της Μακεδονίας και της Θράκης στον εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα» και ο οποίος απευθυνόταν σε μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων της Μακεδονίας και της Θράκης.

Παρουσία του Περιφερειάρχη, του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και πολλών άλλων επισήμων και με τους μαθητές και εκπαιδευτικούς από τα σχολεία που διακρίθηκαν, έλαβε χώρα μια συγκινητική τελετή, κατά τη διάρκεια της οποίας οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης διάβασαν το λογοτεχνικό κείμενο που βραβεύτηκε, αποσπώντας τις καλύτερες εντυπώσεις και τα επαινετικά σχόλια του κοινού που παρακολουθούσε την εκδήλωση. Παράλληλα, δόθηκε η ευκαιρία να γίνει γνωστή και ευρύτερα η ιστορία, η συμμετοχή και η συμβολή της Θράκης στον Αγώνα.

Συμμετείχαν οι μαθήτριες της ομάδας, Μαυρομάτη Μαρία, Μπουραντά Βασιλική, Μπουραντά Μαριάνθη και Ντάσκαρη Μαρία, καθώς και οι υπεύθυνοι καθηγητές κ. Κίτσος Δημήτρης και κ. Πετρούδα Λίλα.


Να θυμίσουμε πως το σχολείο είχε κατακτήσει την 1η θέση στην κατηγορία Λογοτεχνικό δοκίμιο Γυμνασίου, ανάμεσα σε 77 συμμετοχές από 36 σχολεία των Περιφερειών Δυτικής, Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τη συμμετοχή της ομάδας του πολιτιστικού προγράμματος της Δ.Δ.Ε. Έβρου «Η θράκη στον Αγώνα». Το λογοτεχνικό δοκίμιο που δημιούργησε η ομάδα αναφερόταν στη ζωή και το έργο του Αντώνη και της Δόμνας Βισβίζη και ήταν προϊόν ιστορικής έρευνας και συγγραφής μελών της ομάδας, υπό την καθοδήγηση και ενθάρρυνση των υπεύθυνων καθηγητών. Στο κείμενο, η Δόμνα Βισβίζη αναθυμάται και αποτιμά τη ζωή της, λίγες μέρες πριν από τον θάνατό της, καταγράφοντας τις σκέψεις της σε μια επιστολή που δεν θα φτάσει ποτέ στον παραλήπτη της…

Η ομάδα του πολιτιστικού προγράμματος του 3ου Γυμνασίου «Η θράκη στον Αγώνα», ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του σχολείου, την τέως Διευθύντρια του σχολείου, την υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της Δ.Δ.Ε. Έβρου, καθώς και τη συνάδελφο Σεκέρη Άννα για τη στήριξή τους στην υλοποίηση. Επίσης ευχαριστεί τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την πολύτιμη αρωγή του.

Παρακολουθήστε την εκδήλωση και την τελετή βράβευσης
Ανάγνωση του βραβευμένου κειμένου από 1:32:20 έως 1:44:50
Απονομή βραβείου από 2:05:50 έως 2:07:25


[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video