ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αδριανούπολης στο Επιμελητήριο Έβρου

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αδριανούπολης στο Επιμελητήριο Έβρου
Αντιπροσωπεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αδριανούπολης με επικεφαλής τον πρόεδρο Ρετζέπ Ζιπκινκούρτ επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη. Η αντιπροσωπεία, έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλο Τοψίδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Κυριακή Λεγγέτση και Μαρίνα Δουλάμη. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Πρόξενος της Ελλάδας στην Αδριανούπολη Άρης Ραδιόπουλος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρισκόμαστε στη φίλη μας Ελλάδα» σχολίασε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αδριανούπολης ο οποίος εξέφρασε το έντονο ενδιαφέρον του φορέα που εκπροσωπεί για ανάπτυξη συνεργασιών με την ελληνική πλευρά σε όλους τους διαθέσιμους τομείς.
 
«Θέσαμε το θέμα της μείωσης των δασμών στα αγροτικά και τυροκομικά προϊόντα που εξάγονται προς την Τουρκία, εξηγήσαμε ότι βλέπουμε θετικά την αναβάθμιση του τελωνείου των Καστανεών και εξετάσαμε τουριστική συνεργασία με τη συμμετοχή και της Βουλγαρίας», σχολίασε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, ευχαριστώντας την αντιπροσωπεία για την επίσκεψη.


Στο πλαίσιο της συνομιλίας συμφωνήθηκε επίσκεψη της ελληνικής πλευράς στην Αδριανούπολη στις 25 Μαΐου, οπόταν και θα διοργανωθεί εκεί μία επιχειρηματική έκθεση και σε βάθος χρόνου εξετάζεται το ενδεχόμενο διοργάνωσης επιχειρηματικού - οικονομικού συνεδρίου με τη συνεργασία των δύο Επιμελητηρίων και των αντίστοιχων προϊσταμένων αρχών σε κυβερνητικό επίπεδο.


Σημειώνεται ότι το Επιμελητήριο Έβρου και το Επιμελητήριο Αδριανούπολης τελούν σε καθεστώς αδελφοποίησης από το 2013, ωστόσο δεδομένης της οικονομικής κρίσης και της πανδημικής που τη διαδέχτηκε, το μνημόνιο είχε ατονήσει, όμως πλέον περνάει σε φάση επανενεργοποίησης.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video