ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πολύμορφες δράσεις από την Επιτροπή ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία και τη Βάση στην Αλεξανδρούπολη

Πολύμορφες δράσεις από την Επιτροπή ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία και τη Βάση στην Αλεξανδρούπολη
Η ιδιαίτερη ανησυχία που έχουν προκαλέσει οι εξελίξεις στην Ουκρανία σε όλο το λαό της Αλεξανδρούπολης μεταφέρθηκε από κάθε πλευρά στην σύσκεψη που πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 2 Μαρτίου η Επιτροπή ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία και τη Βάση στην Αλεξανδρούπολη.

Στη σύσκεψη συζητήθηκε και αποφασίστηκε σειρά δράσεων πλατιάς ενημέρωσης του λαού αλλά και αγωνιστικών κινητοποιήσεων για το επόμενο διάστημα. Επίσης εγκρίθηκε ψήφισμα που απευθύνεται σε όλους τους φορείς και τους συλλόγους της περιοχής για να πάρουν θέση.


Συγκεκριμένα, η Επιτροπή καλεί το λαό της πόλης σε αγωνιστική ετοιμότητα για συλλαλητήριο την ημέρα επικύρωσης της Ελληνοαμερικανικής Συμφωνίας για τις Βάσεις στη Βουλή, σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο την Τρίτη 8 Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 6:30 μ.μ. στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης.

Επίσης, αποφασίστηκε η συμμετοχή στη δράση που προγραμματίζουν σωματεία της περιοχής και ο Σύλλογος Γυναικών Αλεξανδρούπολης την Καθαρά Δευτέρα το πρωί στο Πάρκο Αλτιναλμάζη για να παραμείνει το πάρκο στο λαό με δράση ιδιαίτερα για μικρά παιδιά με τίτλο «Πετάμε τον αετό της Ειρήνης».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video