ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δεν «πείθει» ο Δαστερίδης αλλά μπορεί να «ρίξει σφαλιάρα» στον Λαμπάκη για την Ιντζεπελίδου

Δεν «πείθει» ο Δαστερίδης αλλά μπορεί να «ρίξει σφαλιάρα» στον Λαμπάκη για την Ιντζεπελίδου
Ένα ανοιχτό μικρόφωνο ήταν αρκετό για να αποκαλύψει την… ωραία ατμόσφαιρα που επικρατεί στους κόλπους της δημοτικής αρχής Αλεξανδρούπολης, κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Από τη συνεδρίαση απουσίαζε ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, καθώς έλειπε στην Αθήνα. Στη συζήτηση του θέματος για την αναμόρφωση του τεχνικού προγράμματος, ο εισηγητής Αντιδήμαρχος, Ηλίας Δαστερίδης, χωρίς να είναι θέματα αρμοδιότητάς του, αναφέρθηκε στην ανάγκη εκπόνησης μελετών για μία σειρά από έργα, με συνολικό κόστος 1,4 εκατ. ευρώ. Όπως είπε, οι ημερομηνίες είναι ασφυκτικές και θα πρέπει να παρθεί απόφαση ώστε να προχωρήσουν οι μελέτες μέσα από τον αναπτυξιακό οργανισμό, αφού η τεχνική υπηρεσία δεν μπορεί να τις αναλάβει.

Οι αντιδράσεις και τα ερωτήματα της αντιπολίτευσης πολλά, με αποτέλεσμα, η Υπεραντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Οικονομικών Υπηρεσιών, Ενέργειας, Φυσικών Πόρων, Τραϊανούπολης, Ελένη Ιντζεπελίδου, που συμμετείχε στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης, να αναγκαστεί να τηλεφωνήσει (προφανώς) στον Δήμαρχο για να του εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για την τροπή της συζήτησης. Δυστυχώς, όμως, ξέχασε να κλείσει το μικρόφωνο, με αποτέλεσμα να ακουστεί πεντακάθαρα να λέει: «Δεν ξέρει ρε Γιάννη και δεν μπορεί να πείσει!» και σαν να μην έφτανε αυτό, σε δεύτερη φάση και όταν το προεδρείο εξέταζε το αίτημα του επικεγαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βαγγέλη Λαμπάκη για διακοπή της συνεδρίασης, η κυρία Ιντζεπελίδου μιλώντας πάλι στο τηλέφωνο, πιθανότατα με τον Δήμαρχο, ακούστηκε να λέει πως «τι κάθεται και το συζητάει με τον Λαμπάκη; Τον κάνει μάγκα;», ενώ παρότρυνε τον συνάδελφο της Ηλία Δαστερίδη να πάει να του δώσει μια σφαλιάρα»!!!

Οι δημοτικοί σύμβουλοι όπως και ο πρόεδρος έσπευσαν να της πουν ότι έχει ανοιχτό το μικρόφωνο και ακούγεται. Το… κακό, όμως, είχε γίνει…


Πηγή: evrosonline.gr"
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video