ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σταύρος Κελέτσης: “Το Μεταναστευτικό αφορά ολόκληρη την Ευρώπη - Είναι όπλο στα χέρια αυταρχικών ηγετών”

Σταύρος Κελέτσης: “Το Μεταναστευτικό αφορά ολόκληρη την Ευρώπη - Είναι όπλο στα χέρια αυταρχικών ηγετών”
Την ανάγκη συντονισμού και κοινής δράσης όλων των Ευρωπαϊκών χωρών στο μεταναστευτικό και την καταπολέμηση των κυκλωμάτων διακίνησης παρανόμων μεταναστών, τόνισε ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρος Κελέτσης στην παρέμβασή του κατά την 10η συνεδρίαση της Μικτής Ομάδας Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της Europol, που διοργάνωσε η Γαλλική Προεδρία, όπου συμμετείχε εκπροσωπώντας μαζί με τον συνάδελφό του κ. Κώστα Καραγκούνη το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Σταύρος Κελέτσης: “Το Μεταναστευτικό αφορά ολόκληρη την Ευρώπη - Είναι όπλο στα χέρια αυταρχικών ηγετών”

Ειδικότερα η τοποθέτηση του Βουλευτή Έβρου έχει ως εξής:

«Κυρία Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι βουλευτές και Ευρωβουλευτές η εισβολή στην Ουκρανία και ο πόλεμος που βρίσκεται σε εξέλιξη και όλοι καταδικάζουμε, ανέδειξε για μια ακόμη φορά τις αδυναμίες της ΕΕ. Ως Ένωση ξεκινάμε με τις καλύτερες προθέσεις και διακηρύξεις, όμως στην πράξη είμαστε ένας πλαδαρός και αδύναμος οργανισμός στα θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Άμυνας και Ασφάλειας.

Τις αδυναμίες αυτές τις έχουμε προ πολλού διαπιστώσει και στα θέματα της μετανάστευσης όπου δεν έχουμε καταφέρει να συμφωνήσουμε μέχρι τώρα σε μια ενιαία γραμμή και να δείξουμε την αρμόζουσα αποφασιστικότητα. Απόδειξη το γεγονός ότι συζητάμε για τόσο χρόνο χωρίς να έχουμε καταφέρει να καταλήξουμε στο νέο σύμφωνο μετανάστευσης.

Πρέπει όλες οι χώρες της Ένωσης να κατανοήσουν ότι η εργαλειοποίηση του θέματος αυτού από αυταρχικούς ηγέτες όπως ο Ερντογάν, είναι όπλο στον υβριδικό πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά το σύνολο της Ευρώπης. Μπορεί να ξεκίνησε από την Ελλάδα τον Μάρτιο του ‘20 και αργότερα επεκτάθηκε στα σύνορα με την Πολωνία και την Λιθουανία αφορά όμως όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Γι’ αυτό πρέπει να πορευτούμε συλλογικά, με κατανόηση και με αλληλεγγύη μεταξύ μας αλλά και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Είναι αναγκαία η τροποποίηση του Κανονισμού της Europol ώστε να υπάρξει αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, στην καταπολέμηση των κυκλωμάτων παράνομης διακίνησης μεταναστών και της τρομοκρατίας. Χρειάζεται καλύτερος συντονισμός μεταξύ των Κρατών Μελών αλλά και ενίσχυση της συνεργασίας με τις τρίτες εμπλεκόμενες χώρες, περισσότερα μέσα στήριξης των διωκτικών αρχών ώστε να υπάρξει αποτελεσματικότητα, ασφαλώς πάντα με σεβασμό στην προστασία των ατομικών δικαιωμάτων και των ανθρωπιστικών αξιών που προασπίζει η Ένωση».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video