ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσκεψη της Γενικής Γραμματέως Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης στο Επιμελητήριο Έβρου

Επίσκεψη της Γενικής Γραμματέως Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης στο Επιμελητήριο Έβρου
Το Επιμελητήριο Έβρου επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου η Γενική Γραμματέας Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης Θωμαΐδα Ευτυχίδου και συμμετείχε σε σύσκεψη κατά την οποία καταγράφηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο της βιομηχανίας σε τοπικό επίπεδο.


Ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση ήταν η αύξηση του κόστους παραγωγής που επηρεάζει την εξέλιξη των προγραμμάτων στήριξης ΕΣΠΑ που έχουν λάβει επιχειρήσεις και στον Έβρο, το μεταφορικό κόστος από τον Έβρο προς το κέντρο και αντίστροφα, η έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού και πολλά ακόμη επιμέρους θέματα που έθεσαν επιχειρηματίες και εκπρόσωποι φορέων που συμμετείχαν στη συνάντηση.


Η κα Ευτυχίδου από την πλευρά της ενημέρωσε τους παριστάμενους ότι το θέμα της ανάπτυξης της Βιομηχανίας απασχολεί έντονα το Υπουργείο Ανάπτυξης και γι’ αυτό το λόγο έχει συσταθεί ειδική διυπουργική επιτροπή υπό τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, που έχει ως στόχο τη χάραξη νέας ενιαίας στρατηγικής για την Βιομηχανία στην Ελλάδα.


Την κα Ευτυχίδου συνόδευσαν, πέρα από τους στενούς της συνεργάτες, ένας εκ των νομικών συμβούλων του Υπουργείου Ανάπτυξης - ο κ. Δημήτρης Μπράμης, καθώς και ο Οικονομικός Διευθυντής της ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. κ. Σταύρος Σταυράκογλου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. κ. Σκιπίωνας Αποστολάκης.


Ο Σκιπίων Αποστολάκης μάλιστα ανακοίνωσε και την ίδρυση γραφείου της ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ (Ανώνυμη Εταιρεία Βιομηχανικής Έρευνας, Τεχνολογίας Ανάπτυξης και Εργαστηριακών Δοκιμών, Πιστοποίησης και Ποιότητας) στον Έβρο, με έδρα την Αλεξανδρούπολη και απώτερο στόχο την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας. Το γραφείο θα αρχίσει να λειτουργεί στο αμέσως προσεχές διάστημα, ενώ σημαντικό ρόλο στη χάραξη της στρατηγικής για τη Βιομηχανία που καταρτίζει το Υπουργείο Ανάπτυξης, θα διαδραματίσει και το πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης.


«Το Επιμελητήριο Έβρου, θέτει τις δυνάμεις του στην υπηρεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης στον σχεδιασμό που επιχειρεί και θα συνδράμει παντί τρόπω, ωστόσο ο γνώμονας μας πάντα παραμένει η ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, η ενίσχυση της βιομηχανίας στην περιοχή μας καθώς και η διάθεση των βιομηχανικών προϊόντων σε όσο το δυνατόν περισσότερες αγορές, με απώτερο στόχο φυσικά τη διατήρηση και την αύξηση των θέσεων εργασίας σε όλο το Νομό Έβρου από το Ορμένιο μέχρι την Αλεξανδρούπολη», σχολίασε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, ευχαριστώντας την κα Ευτυχίδου και τους συνεργάτες της για την επίσκεψη.

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video