ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Περιφερειακή Σύνθεση διέγραψε την περιφερειακή σύμβουλο Θάσου Μαρία Πολυμέρου

Η Περιφερειακή Σύνθεση διέγραψε την περιφερειακή σύμβουλο Θάσου Μαρία Πολυμέρου
Την απόφαση διαγραφής από την παράταξη της Περιφερειακής Συμβούλου Θάσου, Μαρίας Πολυμέρου, γνωστοποίησε η Περιφερειακή Σύνθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση διαγραφής:

«Η Περιφερειακή Σύνθεση ανακοινώνει την απόφαση διαγραφής από την παράταξη μας της Περιφερειακής Συμβούλου Θάσου, Μαρίας Πολυμέρου, από την οποία ζητούμε να παραδώσει την έδρα της λόγω του ότι εδώ και καιρό η στάση της δεν συνάδει με τις αρχές της παράταξής μας καθώς πληροφορούμαστε ότι συμμετέχει σε διαπραγματεύσεις χωρίς ίχνος πολιτικής ηθικής.

Η Μαρία Πολυμέρου είναι μία επιχειρηματίας που στηρίζει τον τόπο της με την επιχειρηματική της δράση, αλλά πλέον δεν κάνει το ίδιο και με την πολιτική της στάση.

Έχει παρέλθει πολύς χρόνος από όταν η Μαρία Πολυμέρου έπαψε να συμμετέχει στις εσωτερικές διαδικασίες της παράταξης, στις διαδικασίες λήψης συλλογικών αποφάσεων και στην εν γένει λειτουργία της.

Η πολιτική στάση της Μαρίας Πολυμέρου έχει διαφοροποιηθεί ακόμη περισσότερο τον τελευταίο μήνα και είναι τέτοια που δεν συνάδει με αυτήν της Περιφερειακής Σύνθεσης που την ανέδειξε Περιφερειακή Σύμβουλο Θάσου στις εκλογές του 2019.

Συνεπώς, επειδή θεωρούμε ότι η αυτή η στάση - της αδιαφορίας και της απραξίας - προσβάλλει τους ψηφοφόρους της Θάσου, αποφασίζουμε την διαγραφή της από την παράταξή μας, αναλαμβάνοντας φυσικά και την ευθύνη της απόφασης μας.

Το μείζον ερώτημα είναι αν η Μαρία Πολυμέρου θα αναλάβει τις δικές της ευθύνες όχι μόνο στα λόγια, αλλά και έμπρακτα, παραιτούμενη και παραδίδοντας την έδρα στην παράταξη με την οποία εξελέγη.

Άλλωστε, οι πράξεις μας είναι αυτές που μας καθορίζουν, όπως και η απραξία μας. Η μεταβολή της συμπεριφοράς της Μαρίας Πολυμέρου, προφανώς έχει αιτίες τις οποίες την καλούμε να αποκαλύψει στους πολίτες της Θάσου και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης γενικά, χωρίς βέβαια να "ξεχάσει" όσα έλεγε η ίδια αντιπολιτευόμενη στην διοίκηση της Περιφέρειας.

Δεν ήταν λίγες οι φορές, που η Μαρία Πολυμέρου συγκρούστηκε με την διοίκηση της Περιφέρειας για τα προβλήματα της Θάσου, ακόμη και προσωπικά είτε με τον Χρήστο Μέτιο, είτε με χωρικούς και θεματικούς αντιπεριφερειάρχες, έχοντας φυσικά την πλήρη στήριξη και υποστήριξη της Περιφερειακής Σύνθεσης. Ας εξηγήσει: Τι άλλαξε;

Στο τέλος της ημέρας, άλλωστε, τίποτα δεν μένει κρυφό και όλοι κρινόμαστε από τις επιλογές μας.

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Σύνθεσης».

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video