ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Οικογενειακές Επιχειρήσεις στη Νέα Εποχή»

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Οικογενειακές Επιχειρήσεις στη Νέα Εποχή»
Την Τετάρτη 9 Ιουνίου στις 19:00, η διαδικτυακή σειρά «Ματιά στο Επιχειρηματικό Περιβάλλον» του Επιμελητηρίου Έβρου εστιάζει στις οικογενειακές επιχειρήσεις, με καλεσμένη την καταξιωμένη σύμβουλο επιχειρήσεων και συγγραφέα κα Μαρίκα Λάμπρου. Στο επεισόδιο συμμετέχει η κα Μαρίνα Δουλάμη, μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Έβρου.

Η οικογενειακή επιχείρηση αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της Ελληνικής οικονομίας και της Ευρώπης. Δεδομένα από έρευνες έδειξαν ότι οι οικογενειακές επιχειρήσεις της Ευρώπης υπήρξαν ιδιαίτερα ανθεκτικές κατά την περίοδο της πανδημίας (COVID-19), σε σύγκριση με άλλες περιοχές. Μερικά από τα δημοφιλέστερα ερωτήματα αναφορικά με την φύση των οικογενειακών επιχειρήσεων είναι αν η οικογένεια και η επιχείρηση μπορούν να συνυπάρξουν, αν ενισχύει ή περιορίζει η οικογένεια την επιχειρηματικότητα και αν δένει ή διαλύει η επιχειρηματικότητα την οικογένεια.

Σε αυτό το επεισόδιο η Μαρίκα Λάμπρου, καταξιωμένη επαγγελματίας στον χώρο των επιχειρήσεων και συγγραφέας, συζητά με την Μαρίνα Δουλάμη Μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Έβρου, με σκοπό να απαντηθούν κομβικά ερωτήματα για τις οικογενειακές επιχειρήσεις και να αναγνωριστούν οι σύγχρονες πρακτικές που μπορούν να καταστήσουν ελληνικές οικογενειακές επιχειρήσεις πιο ανταγωνιστικές.

Η Μαρίκα Λάμπρου είναι σύμβουλος επιχειρήσεων, μέλος Δ.Σ. στις εταιρείες ΔΕΠΑ, Entersoft και Focus Bari και συγγραφέας του βιβλίου «Μυστικά επιτυχίας για οικογενειακές επιχειρήσεις στην νέα εποχή».

Η Μαρίνα Δουλάμη γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης. Είναι Επίτιμη Πρόξενος της Γαλλίας στην Αλεξανδρούπολη από το 2003 και τιμήθηκε από τη Γαλλική Δημοκρατία με την διάκριση του Ιππότη του Τάγματος του Ακαδημαϊκού Φοίνικα το 2014. Δραστηριοποιείται στο ελεύθερο επάγγελμα των επιχειρήσεων από το 1997. Από το 2017 είναι μέλος του Επιμελητηρίου Έβρου, αντιπρόεδρος στο τμήμα υπηρεσιών και εκπροσωπεί το Επιμελητήριο Έβρου στο Εθνικό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών ΕΕΔΕΓΕ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους δύο τρόπους για να παρακολουθήσετε:

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video