ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης
Την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί, μέσω τηλεδιάσκεψης, η 10η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:

1. Αιτήσεις - Ενημερώσεις.

2. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του για τη συγκρότηση Επιτροπής άρθρου 35 του Γενικού Κανονισμού Λιμένων αριθ. 20.
(Εισηγ. κ. Δήμαρχος)

3. Αποδοχή παραίτησης της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης και αντικατάστασή της.
(Εισηγ. κ. Δήμαρχος)

4. Αποδοχή παραίτησης του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης και αντικατάστασή του.
(Εισηγ. κ. Δήμαρχος)

5. Αντικατάσταση εκπροσώπου της παράταξης "Πόλη & Πολίτες - Βαγγέλης Λαμπάκης" στο Δ.Σ. της ΤΙΕΔΑ.
(Εισηγ. κ. Δήμαρχος)

6. Ίδρυση Πειραματικού Γυμνασίου - Μεταστέγαση σχολείου.
(Εισηγ. κ. Λαμπάκης Ευ.)

7. Έγκριση απευθείας μίσθωσης ακινήτου για χρήση Δημοτικού πάρκινγκ.
(Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)

8. Έγκριση εκμίσθωσης αγροτεμαχίων εντός ορίων διοικητικής αρμοδιότητας Δήμου Αλεξανδρούπολης έως 31-12-2025.
(Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)

9. Έγκριση Δωρεάν Παραχώρησης Χρήσης Χώρου για τοποθέτηση περιπτέρου πληροφοριών στον ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ για τρία (3) έτη.
(Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)

10. Έγκριση δεκάμηνης παράτασης του υπ’ αριθμ. 13468/29-03-2016 Ιδιωτικού Συμφωνητικού Εκμίσθωσης του Κυλικείου εντός του σταδίου «Φώτης Κοσμάς» κατ’ άρθρο 111 του Ν.4790/21 λόγω της οικονομικής δυσχέρειας που προκάλεσε ο COVID-19.
(Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)

11. Έγκριση εκμίσθωσης αγροτεμαχίων εντός ορίων διοικητικής αρμοδιότητας Δήμου Αλεξανδρούπολης από το 2022.
(Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)

12. Κατανομή πιστώσεων για λειτουργικές δαπάνες B΄ δόση 2021 (B΄ X.E. 2021) των σχολείων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Ν. Έβρου.
(Εισηγ. κ. Μουλατζίδου - Λαζαρίδου Δ.)

13. Έγκριση ίδρυσης τμήματος ένταξης στο Πειραματικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης.
(Εισηγ. κ. Μουλατζίδου - Λαζαρίδου Δ.)

14. Αντικατάσταση μελών της κοινής επιτροπής παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της "Εγνατία Οδός ΑΕ" για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ στη θέση "Μαυρότοπος" του Δ. Αλεξανδρούπολης (μέσω της Συμπληρωματικής Σύμβασης του έργου "Έργα αποκατάστασης εννέα χώρων ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων (ΧΑΔΑ) στους Δήμους Ν. Ζίχνης, Αμφίπολης και Βισαλτίας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών" - "Έργα Αποκατάστασης έξι ΧΑΔΑ στο Δ. Σιντικής και δύο ΧΑΔΑ στο Δ. Ηράκλειας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών" - "Έργα αποκατάστασης Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων στις θέσεις "Παππάς" και "Μαυρότοπος" του Δήμου Αλεξανδρούπολης")».
(Εισηγ. κ. Αραμπατζής Κ.)

15. Χορήγηση ή μη συναίνεσης άδειας εκσκαφής για ανεύρεση θησαυρού.
(Εισηγ. κ. Καναρίδης Ευ.)

16. Τροποποίηση της υπ αριθμ 13/2017 ΑΔΣ σε συνέχεια της υπ αριθμ 207/2020 ΑΔΣ με θέμα: Παράταση ισχύος της Αποδοχής δημιουργίας ειδικού δεσμευμένου λογαριασμού για την υλοποίηση του ΧΠ του Πράσινου Ταμείου του άξονα 4 - Αστική Βιώσιμη Κινητικότητα» - Παράταση Σύμβασης.
(Εισηγ. κ. Πορτοκαλίδης Κ.)

17. Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ 687/2018 ΑΔΣ με θέμα: Παράταση ισχύος της Αποδοχής δημιουργίας ειδικού δεσμευμένου λογαριασμού για την υλοποίηση του ΧΠ του Πράσινου Ταμείου "Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου του άξονα 2 - Αστική Aναζωογόνηση 2017" - Παράταση Σύμβασης.
(Εισηγ. κ. Πάλλης Αθ.)

18. Αυτοδίκαιη άρση ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης (Ν.4759/2020) στο ΟΤ 513-512.
(Εισηγ. κ. Πορτοκαλίδης Κ.)

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video