ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Προσπάθεια φίμωσης από τη Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης καταγγέλλουν εργατικά σωματεία

Προσπάθεια φίμωσης από τη Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης καταγγέλλουν εργατικά σωματεία
Την προσπάθεια φίμωσής τους από τη Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης καταγγέλλουν εργατικά σωματεία της περιοχής.

Συγκεκριμένα τα σωματεία Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης - Φερών - Σουφλίου, Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης και Περιφέρειας, Τουριστικών Επαγγελμάτων Ν. Έβρου, Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Έβρου, καταγγέλλουν ότι η Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης κατέβασε το πανό των εργατικών σωματείων που προπαγάνδιζε την απεργιακή συγκέντρωση της Πέμπτης, επισημαίνοντας πως η δημοτική αρχή συνεχίζει την προσπάθεια να εξαφανίσει κάθε φωνή που δεν συμφωνεί με την πολιτική της και διεκδικεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση - καταγγελία των εργατικών σωματείων:

«Καταγγέλλουμε τη Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης για την προσπάθεια φίμωσης των Σωματείων μας.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει την προσπάθεια να εξαφανίσει κάθε φωνή που δεν συμφωνεί με την πολιτική της και διεκδικεί. Κατέβασε μέσα σε λίγες ώρες το πανό των εργατικών σωματείων, που προπαγάνδιζε την απεργιακή συγκέντρωση της Πέμπτης, μέρα πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας. Η κίνηση αυτή έρχεται σε συνέχεια και άλλων παρόμοιων πρακτικών με πανό των σωματείων παλαιότερα ενάντια στη βάση του ΝΑΤΟ στο λιμάνι.

Προφανώς, η κατά τα άλλα "ευαίσθητη" Δημοτική Αρχή, δεν έχει πρόβλημα με τις πρόβες πολέμου των αμερικανονατοϊκών, που βάζουν σε κίνδυνο την πόλη μας και τις οικογένειές μας, ούτε με την κατάργηση του 8ωρου, τις απλήρωτες υπερωρίες, την κατάργηση της Κυριακής αργίας και όλα τα άλλα μέτρα που φέρνει με το αντεργατικό νομοσχέδιο η κυβέρνηση. Γιατί πως αλλιώς να εκληφθεί η φούρια της να μην ακουστεί κάτι για την απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση.

Εξάλλου, οι εργαζόμενοι με ΕΣΠΑ στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, οι εργαζόμενοι στα κοινωφελή προγράμματα του Δήμου, οι συμβασιούχοι στην καθαριότητα, οι σχολικές καθαρίστριες έχουν γνωρίσει από πρώτο χέρι τις "ευαισθησίες" της Δημοτικής Αρχής, με την καταστρατήγηση του ωραρίου, την αντιπαλότητα στο αίτημα για μόνιμη και σταθερή δουλειά, τη διαιώνιση της ομηρίας και της ανασφάλειας για τους εργαζόμενους. Αποτελεί ένθερμο υποστηρικτή και συνοδοιπόρο στη διάλυση της σταθερής εργασίας και του εργάσιμου χρόνου, που διαμόρφωσαν η σημερινή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Να ξέρουν όλοι, κυβέρνηση, εργοδοσία και παράγοντες στην τοπική διοίκηση ότι δεν θα τους περάσει. Φίμωτρο στους εργαζόμενους δεν θα βάλουν. Όσοι ονειρεύονται δούλους του 21ου αιώνα θα απογοητευτούν. Θα μας βρίσκουν μπροστά τους.

Δίνουμε την καλύτερη απάντηση στη Δημοτική Αρχή, την κυβέρνηση, την μεαλοεργοδοσία με την συμμετοχή μας στην απεργία και τη συγκέντρωση των σωματείων την Πέμπτη 10 Ιούνη στις 10:00 π.μ. μπροστά στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης. Όλοι εκεί».

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video