ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το τερμάτισε ο Ζαμπούκης: Πληρώνει 3.720 ευρώ σε αθηναϊκή ιστοσελίδα για να δημοσιεύει τα δελτία Τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης!

Το τερμάτισε ο Ζαμπούκης: Πληρώνει 3.720 ευρώ σε αθηναϊκή ιστοσελίδα για να δημοσιεύει τα δελτία Τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης!
Ακόμη μια απευθείας ανάθεση (με χρήματα των δημοτών) του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, αυτές που θα καταργούσε και τελικά έχουμε χάσει τη μπάλα με τόσες απευθείας αναθέσεις που έχει κάνει…

«ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ. Η φράση "ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ" δεν περιλαμβάνεται στο λεξιλόγιο της παράταξης μας. Σε έκτακτες ανάγκες οι απευθείας αναθέσεις θα αποφασίζονται από το Δημοτικό Συμβούλιο με απόλυτη διαφάνεια!», έλεγε προεκλογικά ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.


Αυτά στα λόγια… Στην πράξη όμως τι γίνεται; Από τον Σεπτέμβριο του 2019 που ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης έκανε εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις σε Δήμο και ΔΕΥΑΑ εκατομμυρίων ευρώ… Χωρίς ούτε μία να αποφασίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο (με απόλυτη διαφάνεια) όπως ο ίδιος υποσχόταν… Μας έλεγε ψέματα δηλαδή…

Ο κ. Ζαμπούκης δείχνει να ζει εκτός πραγματικότητας, αυτή τη φορά όμως το τερμάτισε… Με Απόφασή του ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θα πληρώσει στην αθηναϊκή ιστοσελίδα aftodioikisi.gr, που ασχολείται με θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, 3.720 ευρώ για έναν χρόνο, για να δημοσιεύει τα δελτία Τύπου που εκδίδει ο Δήμος (!!!) και να πραγματοποιήσει και μια γραπτή συνέντευξη κάποιου στελέχους του Δήμου!!!

Δηλαδή αυτό που κάνουν δωρεάν εδώ και χρόνια όλες οι τοπικές ιστοσελίδες και τα μέσα ενημέρωσης γενικότερα, να δημοσιεύουν τα δελτία Τύπου τα οποία στέλνει το Γραφείο Τύπου του Δήμου, όπως και τα δελτία Τύπου και άλλων φορέων, και να πραγματοποιούν δωρεάν δεκάδες συνεντεύξεις κάθε μήνα με στελέχη του Δήμου, ο χουβαρντάς (με λεφτά των δημοτών) Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης αποφάσισε να κάνει ένα δωράκι 3.720 ευρώ στο aftodioikisi.gr για να δημοσιεύει τα δελτία Τύπου του Δήμου, που όλοι τα δημοσιεύουν δωρεάν (ποιος ξέρει τι και ποιος κρύβεται από πίσω).

Πρόκειται για μια προκλητική και ανεξήγητη απόφαση του Γιάννη Ζαμπούκη χωρίς καμία λογική…

Όπως αναφέρεται στην Απόφαση απευθείας ανάθεσης του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης του Γιάννη Ζαμπούκη:

Εγκρίνουμε την εκτέλεση της παροχής υπηρεσίας για την ετήσια συνδρομή στην PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Ι.Κ.Ε., προϋπολογισμού 3.720,00 €, με απευθείας ανάθεση.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της aftodioikisi.gr, το Δίκτυο Ενημέρωσης της Αυτοδιοίκησης και οι συνεργάτες του, αναλαμβάνουν τις παρακάτω υπηρεσίες με στόχο την βέλτιστη ενημέρωση των πολιτών για τις δραστηριότητες του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα:
  • Σε συνεργασία με αρμόδιο στέλεχος του φορέα σας αναρτώνται στην ιστοσελίδα Aftodioikisi.gr, 15 Δελτία Τύπου ανά μήνα, σε διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους από την έναρξη της συνεργασίας (με συνοδεία φωτογραφιών) του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Εξειδικευμένος συνεργάτης - δημοσιογράφος της aftodioikisi.gr επικουρεί και εποπτεύει την συγκεκριμένη διαδικασία.
  • Εξειδικευμένος συνεργάτης - δημοσιογράφος της Aftodioikisi.gr θα αναλάβει την πραγματοποίησης μίας γραπτής συνέντευξης, αιρετού ή στελέχους του Δήμου σας, σε διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους από την έναρξη της συνεργασίας μας.

Δείτε εδώ την Απόφαση όπως δημοσιεύθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video