Το νοσηλευτικό προσωπικό που μειωμένο, λόγω αναγκαστικής κάλυψης αναγκών λειτουργίας της μονάδας εντατικής θεραπείας και του τμήματος εμβολιασμών, ξεπέρασε τον εαυτό του και συνεχίζει να καλύπτει όλα τα καλέσματα των συλλόγων αιμοδοτών του Έβρου για αιμοληψίες.
Με το άνοιγμα των μετακινήσεων και την έναρξη εργασιών για τοποθέτηση των πινάκων ζωγραφικής και το άνοιγμα Δημοτικής Πινακοθήκης ενημερώνουμε τους αιμοδότες ότι αιμοληψίες από την Δευτέρα 24 Μαΐου θα πραγματοποιούνται καθημερινά και Κυριακές και αργίες, εκτός Σαββάτου, τις πρωινές ώρες από 8:30 μέχρι 14:30 και τα απογεύματα της Τετάρτης, Σαββάτου, Κυριακής και αργιών από τις 17:30 μέχρι τις 20:30 στην Αίθουσα Αιμοληψιών του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Κάθε Σάββατο θα πραγματοποιούνται αιμοληψίες στο Νομαρχείο, στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης, από 8:30 έως 13:30.
Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest
Πηγή

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου