ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δύο νέα καινοτόμα μεταπτυχιακά προγράμματα του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΔΠΘ

Δύο νέα καινοτόμα μεταπτυχιακά προγράμματα του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΔΠΘ
Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που προσφέρει και της ακαδημαϊκής αριστείας που επιδιώκει, προγραμματίζει από την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-22, να προσφέρει 2 νέα μεταπτυχιακά προγράμματα (ΠΜΣ) με αντικείμενα:
  • Χρηματοοικονομική - Λογιστική
  • Χρηματοοικονομική Τεχνολογία

Πρόκειται για δύο μεταπτυχιακά με φιλόδοξο πρόγραμμα σπουδών που βρίσκεται στην αιχμή του γνωστικού τους αντικειμένου και με μια επίλεκτη διδακτική ομάδα τόσο από το ΔΠΘ όσο και από αλλά Πανεπιστήμια της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού.

Το ΠΜΣ Χρηματοοικονομική - Λογιστική με 2 κατευθύνσεις, Χρηματοοικονομική και Λογιστική, προσφέρει επικαιροποιημένη γνώση τόσο σε αντικείμενα Εταιρικής Χρηματοοικονομικής και λειτουργίας αγορών Κεφαλαίων και Χρήματος όσο και εστιάζει στις σύγχρονες εξελίξεις της Λογιστικής επιστήμης με έμφαση στα νέα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα αλλά και στα Διεθνή Πρότυπα Λογιστικής Αναφοράς.

Το ΠΜΣ Χρηματοοικονομική Τεχνολογία αποτελεί ένα καινοτόμο πρόγραμμα στον πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο κλάδο της Χρηματοοικονομικής που επικεντρώνεται στη σύζευξη τεχνολογίας και Χρηματοοικονομικής ανάλυσης και εργαλείων. Ανάλυση και διαχείριση μεγάλων όγκων δεδομένων, νοήμονα συστήματα πληρωμών και χρηματοδότησης, τεχνολογίες blockchain και κρυπτονομίσματα, πλατφόρμες αγορών και crowdfunding είναι μερικά μόνο από τα γνωστικά αντικείμενα που αναλύονται στο μεταπτυχιακό αλλά και βρίσκονται στην αιχμή της επιστήμης.

Ωστόσο, πέρα από το θεωρητικό τους περιεχόμενο, η παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου απαιτεί τη σύνδεση με την αγορά και τους φορείς της. Τα δύο μεταπτυχιακά προγράμματα υλοποιούνται με την υποστήριξη του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών. Παράλληλα με τα μαθήματα, ο φοιτητής θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί μια πλειάδα σεμιναρίων από υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς που θα μεταφέρουν εφαρμοσμένη γνώση και εμπειρία.

Τέλος, αναπόσπαστο μέρος των νέων μεταπτυχιακών προγραμμάτων αποτελεί η Εβδομάδα Καριέρας με εκπροσώπους από περισσότερες από 25 επιχειρήσεις από τις σημαντικότερες της χώρας και αποσκοπεί στο να φέρει σε άμεση επαφή τους αποφοίτους με τον κόσμο της αγοράς. Θα συμμετέχουν εταιρείες από τον Τραπεζικό, τον Χρηματιστηριακό και τον Ασφαλιστικό κλάδο, τον κλάδο των Ελεγκτικών Εταιριών και των Ορκωτών Λογιστών, τον κλάδο των Συμβούλων Επιχειρήσεων αλλά και από την βιομηχανία, τον τουρισμό και τις μεταφορές.

Οι εγγραφές στα νέα προγράμματα ξεκινούν στις 5 Μαΐου.

Περισσότερες πληροφορίες στους ειδικούς ιστοτόπους:

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video