ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αλεξανδρούπολης καταγγέλλει την στοχοποίηση του Αντιπροέδρου του από την παράταξη του δημάρχου Ζαμπούκη

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αλεξανδρούπολης καταγγέλλει την στοχοποίηση του Αντιπροέδρου του από την παράταξη του δημάρχου Ζαμπούκη
Με δελτίο Τύπου, ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αλεξανδρούπολης καταγγέλλει την στοχοποίηση του Αντιπροέδρου του συλλόγου, Δημήτρη Παπαδόπουλου, από τη δημοτική παράταξη «Δήμος για Όλους - Πρώτα Εσύ» του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Κανένας δεν έχει δικαίωμα να λοιδορεί και να συκοφαντεί κανένα μέλος του Συλλόγου μας» τονίζει ο σύλλογος εργαζομένων.

Το δελτίο Τύπου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αλεξανδρούπολης:

«Ως Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Πολυκοινωνικού καταγγέλλουμε τη στοχοποίηση του Αντιπροέδρου του με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την δημοτική παράταξη «Δήμος για όλους. Πρώτα ΕΣΥ».

Ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού του Συλλόγου μας εκλέχτηκαν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μελών τους και αυτό πράττουν. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να λοιδορεί και να συκοφαντεί κανένα μέλος του Συλλόγου μας».

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video