ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επιπλέον 1 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ σε Κέντρα Υγείας και Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Επιπλέον 1 εκατομμύριο ευρώ από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ σε Κέντρα Υγείας και Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης θα διαθέσει από το ΕΣΠΑ επιπλέον πόρους ύψους 1.087.392 ευρώ στα Κέντρα Υγείας όλης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για την ενίσχυση του εξοπλισμού τους.

Η Περιφέρεια διαθέτει 676.500 ευρώ στα Κέντρα Υγείας της ΑΜ-Θ για σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό: καρδιολογικούς και γυναικολογικούς υπέρηχους, μικροσκόπια, καρδιοτοκογράφους, συσκευές αναρρόφησης, συσκευές φυσιοθεραπευτηρίου.

Συγκεκριμένα:
  • Έξι έγχρωμοι ψηφιακοί καρδιολογικοί υπέρηχοι στα Κέντρα Υγείας Δράμας, Νευροκοπίου, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης.
  • Επτά έγχρωμοι ψηφιακοί γυναικολογικοί υπέρηχοι στα Κέντρα Υγείας Δράμας, Χρυσούπολης, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής, Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης.
  • Πέντε μικροσκόπια μικροβιολογικών εργαστηρίων στα Κέντρα Υγείας Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης.
  • Δεκαπέντε καρδιοτοκογράφοι στα Κέντρα Υγείας Δράμας, Προσοτσάνης, Νευροκοπίου, Ελευθερούπολης, Χρυσούπολης, Καβάλας, Εχίνου, Αβδήρων, Σταυρούπολης, Ξάνθης, Σαπών, Κομοτηνής, Ορεστιάδας, Σουφλίου και Αλεξανδρούπολης.
  • Είκοσι δύο τροχήλατες συσκευές αναρρόφησης στα Κέντρα Υγείας Δράμας, Προσοτσάνης, Νευροκοπίου, Ελευθερούπολης, Χρυσούπολης, Πρίνου, Εχίνου, Αβδήρων, Σταυρούπολης, Σαπών, Κομοτηνής, Ιάσμου, Ορεστιάδας, Σουφλίου, Δικαίων, Σαμοθράκης και Αλεξανδρούπολης.
  • Τέσσερις συσκευές φυσιοθεραπείας για το Κέντρο Υγείας Εχίνου.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, η Περιφέρεια ΑΜ-Θ διαθέτει επιπλέον 410.892 ευρώ.

Οι πόροι θα διατεθούν για την ενίσχυση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και των Αναισθησιολογικών Τμημάτων του Νοσοκομείου με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, όπως υπερηχοκαρδιογράφους, συστήματα παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών, αναισθησιολογικό συγκρότημα, αναπνευστήρα, φιάλες οξυγόνου κτλ., απαραίτητο για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών λόγω της πανδημίας.


Με αφορμή την υπογραφή των αποφάσεων χρηματοδότησης, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Χρήτος Μέτιος επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης και είχε συνάντηση με το Διευθυντή του Κέντρου κ. Γιώργο Δαλακούρα παρουσία του Δημάρχου Νέστου κ. Σάββα Μιχαηλίδη και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας κ. Μαρίας Γατούλα.

Ο κ. Μέτιος μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Κώστα Αντωνιάδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης κ. Κωστή Σιμιτσή, τον Αντιπεριφερειάρχη Αλιευτικής Πολιτικής κ. Ανδρέα Καραγιώργη και τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Αλέξη Πολίτη, ενημερώθηκαν για την πορεία των εμβολιασμών Covid-19 και τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας.

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video