ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Επείγουσα έκκληση για προσφορά αίματος!

Αλεξανδρούπολη: Επείγουσα έκκληση για προσφορά αίματος!
Το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης δοκιμάζεται σκληρά από την πανδημία και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων αντιμετωπίζει σοβαρές ελλείψεις σε αίμα, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ασθενών για μετάγγιση.

Το Κέντρο Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κάνει έκκληση προς τους συμπολίτες μας να βοηθήσουν τους πάσχοντες συνανθρώπους μας και να δώσουν αίμα στα εξής σημεία:
  1. Στη Δημοτική Πινακοθήκη Αλεξανδρούπολης (οδός Τζαβέλα 6, πλατεία Ελευθερίας) καθημερινά εκτός Κυριακής, από τις 8:30 έως τις 14:00.
  2. Στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στη Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας στον 3ο όροφο, πρωινά καθημερινές, εκτός Σαββάτου, από τις 8:30 έως τις 14:30 και απογεύματα Τετάρτη, Σάββατο, Κυριακή και αργίες 17:30 έως 20:30.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης καλεί όλους τους τακτικούς αιμοδότες και όλους όσους θέλουν να δώσουν αίμα, να προσέρχονται στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης ή στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου, καθώς η ανάγκη για αίμα δεν σταματά ποτέ πόσο μάλλον στις μέρες που διανύουμε μια πρωτόγνωρη πανδημία.

Η βοήθεια και η προσφορά όλων στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται αίμα είναι αναγκαία, επισημαίνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και τονίζει πως με την κάθε μας Εθελοντική Αιμοδοσία «Προσφέρουμε Ζωή».

Οι Θαλασσαιμικοί, χρόνια πάσχοντες - πολυμεταγγιζόμενοι ασθενείς - λαμβάνουν μικρότερη από την απαραίτητη για τον οργανισμό και την καλή πορεία της υγείας τους ποσότητα αίματος εξαιτίας της έλλειψης μονάδων αίματος, από την δική μας αδιαφορία, ολιγωρία, ασυνέπεια!

Τους χρωστούμε τα κομμάτια ζωής που τους στερούμε, όσο εμείς αργοπορούμε, τόσο αυτοί ταλαιπωρούνται!

Η συμπόνια της τελευταίας στιγμής δεν αρκεί. Για να είναι αποτελεσματική η κάθε βοήθεια πρέπει να μετατραπεί σε γνώση με συνείδηση και ο κάθε άνθρωπος να κάνει το θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας δική του υπόσχεση ως υποχρέωση!

Οι υπηρεσίες αιμοδοσίας λαμβάνουν όλα τα μέτρα αποφυγής της διασποράς του ιού COVID-19 και την προστασία της υγείας των αιμοδοτών.

Φοράμε μάσκα, τηρούμε αποστάσεις, προσφέρουμε αίμα, σώζουμε ανθρώπινες ζωές!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video