ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διαμαρτυρίες για το κλειστό Περιφερειακό Ιατρείο Νέας Βύσσας

Διαμαρτυρίες για το κλειστό Περιφερειακό Ιατρείο Νέας Βύσσας
Είναι απόλυτα δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της Νέας Βύσσας, καθώς βλέπουν το Περιφερειακό Ιατρείο του χωριού τους τα τελευταία χρόνια να υπολειτουργεί και από τον Νοέμβρη του περασμένου χρόνου να είναι κλειστό, αναγκάζοντας όλους μας ακόμα και για μια απλή συνταγογράφηση φαρμάκων να μετακινούμαστε στην Ορεστιάδα με κόστος, ταλαιπωρία, κινδύνους.

Από το 1988 η Νέα Βύσσα με την φροντίδα της τότε Κοινότητας και των κατοίκων της διέθετε Περιφερειακό Ιατρείο, σύγχρονο, σε κατάλληλο εξοπλισμένο κτίριο, με καθημερινή λειτουργία, με μόνιμο γιατρό, νοσηλεύτρια και μαία.

Ύστερα ήρθαν τα μνημόνια με την απαγόρευση των διορισμών και τη δραστική μείωση των κονδυλίων για το  Εθνικό Σύστημα Υγείας. Σήμερα με τις μεγάλες ελλείψεις σε Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο ΕΣΥ η κυβέρνηση, όπως και η προηγούμενη, αντί να προχωρήσει στους απαραίτητους διορισμούς, επιλέγει να καλύψει τις ανάγκες των νοσοκομείων με αποσπάσεις των γιατρών της υπαίθρου, αφήνοντας κλειστά τα αγροτικά ιατρεία.

Καλούμε το Υπουργείο Υγείας να ακούσει τη φωνή αγωνίας των κατοίκων της Βύσσας, που στην πλειοψηφία τους είναι περασμένης ηλικίας και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε το Περιφερειακό Ιατρείο Νέας Βύσσας να λειτουργεί και πάλι σε καθημερινή βάση, στελεχωμένο με το απαραίτητο προσωπικό και να παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα υγείας στους συγχωριανούς μας.

ΥΓ: Τις επόμενες μέρες με πρωτοβουλία του Αγροτικού Συλλόγου Ν. Βύσσας θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη Συλλόγων της Νέας Βύσσας, με θέμα συζήτησης το συντονισμό και την διεκδίκηση της καθημερινής λειτουργίας του Περιφερειακού Ιατρείου της Νέας Βύσσας.

Αγροτικός Σύλλογος Ν. Βύσσας


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video