ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Διακόπτεται η ενημέρωση των πολιτών για τον κορωνοϊό

Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Διακόπτεται η ενημέρωση των πολιτών για τον κορωνοϊό
«Στερεύουν οι πηγές ενημέρωσης για τον κορωνοϊό» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Ορεστιάδας, του μοναδικού ΜΜΕ της Αν. Μακεδονίας και Θράκης που εδώ και μήνες παρείχε καθημερινή, έγκυρη ενημέρωση για τον ακριβή αριθμό εισαγωγών, εξιτηρίων, θανάτων και νοσηλευόμενων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Ορεστιάδας αναμετέδιδαν στη συνέχεια τα περισσότερα ΜΜΕ της Περιφέρειας, κάτι που πλέον φαίνεται πως δεν θα συμβαίνει, αφού, όπως αναφέρεται, η ενημέρωση αυτή «διακόπτεται αιφνιδίως από σήμερα».

Άγνωστο παραμένει αν θα υπάρχει κάποια ενημέρωση απευθείας από το νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης, ή αν η μόνη ενημέρωση των πολιτών, από εδώ και στο εξής, θα εξαντλείται στο ημερήσιο γενικό δελτίο του ΕΟΔΥ που παρέχει μόνο των αριθμό των κρουσμάτων ανά νομό. Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά τις καταγγελίες των εργαζομένων για την πολύ δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο, στα οποία έδωσε τις δικές της απαντήσεις η διοίκηση, με σχετικές ανακοινώσεις (εδώ), ο Διοικητής του νοσοκομείου κ. Βαγγέλης Ρούφος (εδώ), όπως και οι δύο διευθυντές κλινικών κύριοι Ρίτης και Δρόσος που μίλησαν χθες στα ΜΜΕ (εδώ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ Ορεστιάδας:

«Αγαπητοί αναγνώστες και ακροατές, με μεγάλη μας λύπη σας ενημερώνουμε ότι η καθημερινή ενημέρωση που είχατε από την ΕΡΤ Ορεστιάδας για την εικόνα σχετικά με τους αριθμούς ασθενών με κορωνοϊό στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης διακόπτεται αιφνιδίως από σήμερα (01/12/2020). Όλο το προηγούμενο διάστημα, επί 8 μήνες, είχαμε τη δυνατότητα να δίνουμε τα απολύτως βασικά στοιχεία που διαμόρφωναν την κατάσταση, ανά 24ωρο, μέσα στις Μονάδες που νοσηλεύουν ασθενείς με Covid-19, με το συγκεκριμένο λιτό ρεπορτάζ του δημοσίου μέσου ενημέρωσης να εξυπηρετεί τη στοιχειώδη ενημέρωση όλων των πολιτών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Την πληροφόρηση που είχε η ΕΡΤ Ορεστιάδας, τη “μοιράστηκε” με πολλά ακόμα Μέσα Ενημέρωσης της Περιφέρειας, δίνοντας μία ιδιότυπη, ασφαλή “λύση” στο κενό που δημιούργησε στα τέλη Μαρτίου η διακοπή αποστολής του ημερήσιου ενημερωτικού δελτίου σχετικά με την κατάσταση στο νοσοκομείο. Έστω και με την άτυπη αλλά εγκυρότατη πληροφόρηση που παρείχε η ΕΡΤ Ορεστιάδας όλους αυτούς τους μήνες, βρέθηκε ένας απολύτως αξιόπιστος τρόπος να πληροφορούνται οι πολίτες για το τι συμβαίνει στο νοσηλευτικό ίδρυμα, συμπληρώνοντας ένα κομμάτι στο σύνθετο “παζλ” που αποτυπώνει, και σε τοπικό επίπεδο, την εξέλιξη της πανδημίας, ειδικά κατά το δεύτερο, σφοδρότερο κύμα της. Δυστυχώς, οι “πηγές” της πληροφόρησης από σήμερα στερεύουν… Ως εκ τούτου, από σήμερα, δυστυχώς, διακόπτεται - όχι από επιλογή μας - η ανάρτηση και μετάδοση (από τις συχνότητες της ΕΡΤ Ορεστιάδας) του ημερήσιου ρεπορτάζ με τα στοιχεία από το νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείξατε και συνεχίζετε να δείχνετε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας».

Όπως διαβεβαιώνει η δημοσιογραφική ομάδα της ΕΡΤ Ορεστιάδας, θα συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα, υπευθυνότητα και νηφαλιότητα να καλύπτει ειδησεογραφικά τις εξελίξεις και τα συνεχώς μεταβαλλόμενα δεδομένα στο θέμα της πανδημίας, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμη «πηγή» και κάθε πρόσφορο μέσο, με σταθερό και απαρέγκλιτο κριτήριο την εγκυρότητα της πληροφορίας που μεταδίδεται.

Πηγή: gnomionline.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video