ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οδηγίες από τον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου για ασφαλή νέα σχολική χρονιά

Οδηγίες για τη νέα σχολική χρονιά από τον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου
Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου (ΙΣΕ) εύχεται καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς του νομού μας.

Οι συνθήκες που βιώνουμε φέτος είναι πρωτόγνωρες λόγω της πανδημίας του SARS-CoV-2. Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ο ΙΣΕ, ακολουθώντας τις συστάσεις του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και του ΕΟΔΥ, συνιστά, με γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας, ψυχραιμία και τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Για τον σκοπό αυτό, την ώρα του μαθήματος είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας τόσο από τους μαθητές όσο και από τους εκπαιδευτικούς.

Οι κανόνες ατομικής υγιεινής, με σχολαστικό πλύσιμο των χεριών και αντισηψία αυτών όπως και των κοινόχρηστων επιφανειών, είναι επίσης επιβεβλημένοι.

Κρατάμε αποστάσεις και αποφεύγουμε συνθήκες συγχρωτισμού στα διαλείμματα. Προστατεύουμε τους εαυτούς μας - προστατεύουμε τους γύρω μας με την σωστή επίβλεψη και καθοδήγηση των δασκάλων.

Αυτό το “χρυσό” τρίπτυχο: Αποστάσεις - Μάσκες - Καλή υγιεινή χεριών και επιφανειών, είναι προς το παρόν, και μέχρι την παρασκευή ασφαλούς και αποτελεσματικού εμβολίου, η ασπίδα μας ενάντια στον ιό. Συμβάλουμε έτσι, αποφασιστικά, στον περιορισμό της μετάδοσης και των συνεπειών της νόσου.

Συμβουλεύουμε επίσης γονείς και εκπαιδευτικούς να συζητούν με τα παιδιά, να μοιράζονται μαζί τους τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους και να τα κατευθύνουν με νηφαλιότητα στην λογική της αλήθειας και των εμπεριστατωμένων απόψεων των ειδικών, σε σχέση με την πανδημία.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου θα σταθεί αρωγός της προάσπισης της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών με συνεχείς ενημερώσεις, τηλεδιασκέψεις και ότι άλλο κριθεί απαραίτητο.

Καλή υγεία και καλή πρόοδο με δημιουργία στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του νομού μας.

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΒΡΟΥ

[post_ads]


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video