ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με επιτυχία και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στην Αλεξανδρούπολη

Με επιτυχία και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στην Αλεξανδρούπολη
Στάση και στην Αλεξανδρούπολη έκανε το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στο Πάρκο Αλτιναλμάζη. Με το φετινό σύνθημα «Σοσιαλισμός για να μπορούμε να "ανασαίνουμε", για να νικήσει η ζωή» στάλθηκε ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα και ένα κάλεσμα στο λαό και τη νεολαία για διεκδίκηση και αγώνα.


Ο χώρος προετοιμάστηκε από τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ με κάθε προσοχή ώστε να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα. Κατά την είσοδο στο Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε θερμομέτρηση, οι επισκέπτες παρακολούθησαν αποκλειστικά καθήμενοι και με μάσκα τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ και στον χώρο υπήρχε πρόσβαση σε αντισηπτικά.


Οι εκδηλώσεις του φετινού Φεστιβάλ περιελάμβαναν πολιτική ομιλία από τη Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και έπειτα ακολούθησε μουσικό αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο, το οποίο προετοιμάστηκε ειδικά για το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή από καταξιωμένους καλλιτέχνες της περιοχής. Επιπλέον στο χώρο λειτούργησε και βιβλιοπωλείο της "Σύγχρονης Εποχής" με νέες αλλά και παλαιότερες εκδόσεις. Λίγες ημέρες πριν πραγματοποιήθηκε και εθελοντική αιμοδοσία των Οργανώσεων της ΚΝΕ.


Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού δίνεται στην Ορεστιάδα το Σάββατο 19 Σεπτέμβρη στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο στις 20:00. Το Πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ομιλία από τον Σιδέρη Μιχαηλίδη, μέλος του Γραφείου της Ε.Π ΑΜΘ του ΚΚΕ και γραμματέα της Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι από τοπικό σχήμα.

[post_ads]


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video