ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Η Δυτ. Θράκη είναι τουρκική, ο Σαδίκ δολοφονήθηκε», λέει Τούρκος Καθηγητής!

Ο Δρ. Χικμέτ Οκσούζ χαρακτηρίζει «περιοχή τιμής του τουρκικού έθνους την Δυτ. Θράκη» και «αναγκαιότητα τον αγώνα που δίνεται εκεί»

Ως «περιοχή τιμής του τουρκικού έθνους» χαρακτήρισε την ελληνική Θράκη ο καθηγητής Δρ. Χικμέτ Οκσούζ σε πάνελ που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Βαλκανικών Ερευνών του Πανεπιστημίου Θράκης με τίτλο «Ο Σαδίκ Αχμέτ και οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης».

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η ιστοσελίδα haberler.com -και μεταφράζουν τα tourkikanea.gr- ο αντιπρύτανης του Πολυτεχνείου Μαύρης Θάλασσας καθηγητής Δρ. Χικμέτ Οκσούζ δήλωσε πως «η πρώτη δοκιμή τουρκικής δημοκρατίας έγινε στα Βαλκάνια με την ‘’Τουρκική Δημοκρατία Δυτικής Θράκης’’. H Δυτική Θράκη έφυγε από τα χέρια μας 104 έτη πριν. Είναι μια τουρκική περιοχή στην οποία επί 104 έτη δόθηκε μεγάλος αγώνας. Είναι η περιοχή τιμής του Τουρκικού Έθνους. Αναγκαιότητα αυτής της ιδιότητας είναι ο αγώνας που δίνεται εκεί».

O Δρ. Οκσούζ αναφερόμενος στην περίοδο του Αχμέτ Σαδίκ τόνισε πως «οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης ξεσηκώθηκαν δυνατά και ότι και αν έκαναν οι Έλληνες δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την ισχύ της τουρκικής μειονότητας. Στις 24/7/1995 -αυτήν την ημερομηνία να την χαράξουμε- με μια επιχείρηση που εμφανίστηκε σαν ατύχημα ο Δρ. Σαδίκ Αχμέτ έγινε μάρτυρας. Ευχόμαστε να έχει το έλεος του Αλλάχ».

«Η Άγκυρα εκτέλεσε τον Σαδίκ»

Με αφορμή τις απόψεις αυτές του Τούρκου καθηγητή αξίζει φυσικά να υπενθυμίσουμε την μαρτυρία του επιστήθιου φίλου του Αχμέτ Σαδίκ κ. Ιμπράμ Ονσούνογλου, ο οποίος με ανάρτηση του στο facebook στις 24 Ιουλίου είχε αφήσει σαφείς υπαινιγμούς για την εμπλοκή των πρακτόρων της Τουρκίας στο τροχαίο.

«Η εκρηκτικότητα του Αχμέτ Σαδίκ και η αυξανόμενη αυτοπεποίθηση του τον έκαναν μη διαχειρίσιμο με αποτέλεσμα η ‘’Μεγάλη Πύλη’’ να μην μπορεί από το 1990 και έπειτα να τον ελέγξει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ονσούνογλου παραθέτοντας ταυτόχρονα και λεπτομέρειες από συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη όπου φέρεται να είχε απειληθεί η ζωή του ιδρυτή του ΚΙΕΦ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video