ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ημερίδες από το Επιμελητήριο Ξάνθης


Το Επιμελητήριο Ξάνθης διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Νέος Αναπτυξιακός Νόμος 4399/16: Προοπτικές Χρηματοδότησης & Διευκρινίσεις» η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης. Το θέμα θα αναλύσουν στελέχη του Τμήματος Κινήτρων Περιφερειακής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας & Θράκης.

Επίσης ημερίδα, που απευθύνεται σε επιχειρηματίες και όχι μόνο, με διοργανωτή το Επιμελητήριο και θέμα «Δάνεια – Τράπεζες: τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης.

Τα θέματα για τα οποία θα γίνει ενημέρωση είναι: 
1. Ρυθμίσεις Τραπεζικών Δανείων και Οφειλών
2. Αναδιάρθρωση και ρύθμιση δανείων με σκοπό τη μείωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού.
3. «Κόκκινα» Δάνεια
4. Προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες
5. Απεγκλωβισμός από τις Τράπεζες με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια
6. Νόμος Κατσέλη – Νόμος Δένδια – Νόμος Σταθάκη
7. Κώδικας Δεοντολογίας Τράπεζας της Ελλάδος
8. Χρηματοδότηση & αυτοχρηματοδότηση επιχειρήσεων.

Η ενημέρωση βασίζεται και περιλαμβάνει και όλα τα νέα μέτρα του νέου νομοσχεδίου που ψηφίστηκε για τα δάνεια, τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς και τις δυνατότητες ρύθμισης και αναδιάρθρωσης δανείων.
Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρηματίες μπορούν να αναδιαρθρώνουν τα τραπεζικά τους δάνεια και να μειώνουν το συνολικό κόστος τραπεζικού δανεισμού, επιτυγχάνοντας αφενός χρόνους προστασίας — προσαρμογής στο τραπεζικό σύστημα και αφετέρου βιώσιμες λύσεις. 
Μετά το πέρας της ημερίδας θα ακολουθήσουν ερωτήσεις.

Ομιλητές – εισηγητές θα είναι οι κ.κ. Γαλλιάκης Χρήστος, Οικονομικός Διευθυντής και Δημούση Αναστασία, χρηματοκοικονομικός σύμβουλος, της εταιρείας τραπεζικών διαμεσολαβητών, διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P. Negotiations.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Επιμελητηρίου Ξάνθης και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P Negotiations, ειδικούς συνεργάτες του Ινστιτούτου Ερευνών και Μελετών της Κ.Ε.Ε.Ε.

Η Κ.Ε.Ε.Ε και το Επιμελητήριο Ξάνθης, έχοντας ως στόχο την πληρέστερη ενημέρωση και στήριξη των μελών του και σε συνεννόηση με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος V.P Negotiations, παρέχει σε όποιο μέλος του επιθυμεί, τη δυνατότητα για εξειδικευμένη προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης του τραπεζικού δανεισμού του, χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος. 

Η προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη (ανάλυση δανεισμού και προτεινόμενες λύσεις), θα παρέχεται από τους εισηγητές της ημερίδας στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2016, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Επιμελητηρίου.

Για δηλώσεις συμμετοχής και αίτηση παροχής προσωπικής συμβουλευτικής υποστήριξης, οι ενδιαφερόμενοι είναι απαραίτητο να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα έως και την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016, στον παρακάτω σύνδεσμο (Link):
http://ift.tt/2euDBta ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2130 238504, 693 2286243 με την κα. Δημούση Αναστασία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video