ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βγάζουν ΜΗΔΕΝ τον Λεβέντη τα κανάλια των εφοπλιστών και των εργολάβων!

ΛΕΒΕΝΤΗΣ


Ήταν ο πιο συμπαθής πολιτικός εδώ και 20 και πλέον χρόνια. Οι προεκλογικές του συγκεντρώσεις είχαν χιλιάδες κόσμου για ακροατήριο αν και στο τέλος όλοι τον ξεχνούσαν, όταν ήταν η ώρα να μπούνε στο παραβάν. Τα χρόνια όμως πέρασαν, ο ελληνικός λαός «λούστηκε» όλα όσα του είχε πει ο Βασίλης Λεβέντης πως θα έρθουν και τώρα στα δύσκολα, τον αποκαλούν μέχρι και προφήτη!


Στις φετινές εκλογές ήρθε επιτέλους η αναγνώριση για τον Βασίλη Λεβέντη που τόσες δεκαετίες έκανε στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας κάτι το επαναστατικό: άνοιγε το στοματάκι του και έλεγε την αλήθεια! Το έκανε όμως μέσα από μικρής εμβέλειας ΜΜΕ (αφού από τα μεγάλα ΜΜΕ ήταν αποκλεισμένος καθώς έκανε καταγγελίες για κομπίνες των ιδιοκτητών τους) και με τρόπο που πολλοί τον χαρακτήριζαν ως «γραφικό». Στο τελευταίο βέβαια βοήθησε πολύ και ο ίδιος…


Και σήμερα που η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη βρίσκεται ένα βήμα πριν την είσοδο στη Βουλή των Ελλήνων, μάλιστα το κόμμα του έχει τέτοιο ποσοστό που δικαιούται και κρατική ενίσχυση, τα μεγάλα κεντρικά ΜΜΕ τι κάνουν; Αυτό που έκαναν πάντα αφού δεν τον παρουσιάζουν πουθενά στις μετεκλογικές δημοσκοπήσεις καθώς πλαστογραφούν τα αποτελέσματα ώστε το κόμμα του να μην υπάρχει!


Παράδειγμα των τελευταίων ημερών η κρατική ΝΕΡΙΤ και το κανάλι Σταρ που ενώ από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων είχαν πάρει τα σωστά αποτελέσματα, τα αλλοίωσαν ώστε να μην παρουσιάζεται ο Βασίλης Λεβέντης. Γιατί; Μόνο οι ίδιοι το ξέρουν και όλοι εμείς το υποψιαζόμαστε. Δηλαδή κάποιοι είναι μόνο για τσιφτετέλια και τηλεμάρκετινγκ και όταν έρθει η ώρα να δείξουν ειδήσεις για να πληροφορηθεί την επικαιρότητα ο ελληνικός λαός, οι ειδήσεις αυτές έχουν το ίδιο ακριβώς επίπεδο (και πολλές φορές και περιεχόμενο) με τα τσιφτετέλια και τα τηλεμάρκετινγκ.


Όπως και στην περιοχή μας όπου κάποιο κανάλι, γνωστό στην δημοσιογραφική πιάτσα και ως «τσοντοκάναλο» (όχι άδικα) το οποίο παρόλα τα τόσα τσουβάλια τζάμπα κρατικού χρήματος που έχει πάρει σκανδαλωδώς τόσα χρόνια από γνωστά πολιτικά γραφεία όχι μόνο δεν έχει εκσυγχρονιστεί και βελτιωθεί αλλά παραμένει στα ίδια και σε χειρότερα επίπεδα αφού όλη την ημέρα παίζει ντοκιμαντέρ με ζώα και τηλεμάρκετινγ, στις ειδήσεις ούτε ίχνος ενημέρωσης παρά μόνο γκρίζα προβολή των πολιτικών του χορηγών κυρίως από μία θλιβερή τύπισσα, γνωστή στην κοινωνία για τον βίο και την πολιτεία της που ούτε καν επαρκή ελληνικά δεν μπορεί να μιλά αλλά και χορούς και πανηγύρια και το βράδυ τις γνωστές τσόντες!


Αυτό είναι το επίπεδο της πλειοψηφίας των ΜΜΕ σήμερα γιατί αυτό είναι το επίπεδο των κομμάτων και των πολιτικών μας. Γιατί αυτοί γέμισαν με ατελείωτα εκατομμύρια όλα αυτά τα ΜΜΕ όχι για να εκσυγχρονιστούν και να γίνουν αληθινά ΜΜΕ αλλά για να παραμείνουν αιωνίως στα τσιφτετέλια και στα τηλεμάρκετινγκ και όταν έρχεται η ώρα των δελτίων ειδήσεων, ειδήσεις να βρίσκεις με το σταγονόμετρο αφού τα περισσότερα που παρουσιάζουν είναι μισθωμένη προπαγάνδα των κομπιναδόρων πολιτικάντηδων που τάισαν αυτά τα ΜΜΕ της τσόντας και της διαφθοράς ώστε να τους διαφημίζουν δωρεάν, με τα δικά μας χρήματα.


Το έλεγε κι αυτό ο Πρόεδρος αλλά κάποια «ζώα» δεν τον πιστεύανε. Τώρα που όλοι πληρώνουμε στην καθημερινή μας ζωή αυτό το καθεστώς κομπίνας και κομματοκρατίας παντού και η χώρα μας βρίσκεται ξανά σε αδιέξοδο, τώρα πια θα τον πιστέψουν ευτυχώς και τα «ζώα»…


Σωτήρης Μπουζάρας




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video